Small hallway

Har du en lille og lang entré? Så kig med her!
Det har vi nemlig og der sidder sikker også en del af jer derud med en lille entré eller gang, og spørgsmålet er tit hvordan man indretter den, så der ikke på 5 sekunder kommer til at ligne l***.

Vi er så “heldige” at der er to indhak, som er meget oplagte at udnytte.
I det ene indhak har vi sko og overtøj. Vi havde tidligere en skoreol fra triptrap, men den var lidt for stor, kunne ikke komme helt ind til væggen og var bare lidt klodset. Så jeg har længe kigget efter et alternativ, overvejet selv at lave en i kobber eller af fundablokke, med det passede heller ikke i målene!

Men endelig er det lykkedes at finde nogle skohylder der passer, de er fra Ikea og hedder Fabian og koster den nette sum af 45 kr. stykket! Og hylderne passer perfekt, både i bredde, dybde og den grå farve på beslagene.
Hylderne købes ubehandlet, så hvis de ikke passer helt, kan man selv save dem til.
En anden fordel er at de sidder på væggen, så der er plads til en ekstra række sko på gulvet.

Det andet indhak er dedikeret til min datter på 4 år. Her har jeg lavet en lille bænk – netop så den passede i målene. Der kan hun sidde og tage sko på, den kan bruges som aflægning, under er også plads til en lille kurv og over sidder der knager hun selv kan nå. Du kan finde en vejledning til at lave trallebænken her.

Så hvis du selv skal have indrettet eller lave om i din entré vil mit råd være, at du skal finde møbler der passer ind. Og hvis du ikke kan finde nogle, må du selv igang enten fra bunden eller med tilpasning af noget købt. Det giver en meget bedre udnyttelse af pladsen og det er nødvendigt, når pladsen er trang.

Er du nysgerrig for at se hvordan der så ud før? Så se vores gamle entré her.

Fabian hylder

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!