Sofa makeover

Et råd man ofte hører i forbindelse med boligindretning, er at det er godt at holde sig til neutrale farver på f.eks. vægge og møbler, og så kan man let skifte farver på nips og tilbehør f.eks. puder.

Det råd har jeg netop benyttet mig af, da jeg har skiftet puderne i vores sofa, fra en masse sort-hvide puder til nogle i støv-farver; Rosa og blå. Ja, jeg kan ikke komme udenom den blå.
Selvom det jo bare var en mini-makeover fik jeg lyst til at kigge lidt i mine arkiver og finde et før-billede. Jeg kunne desværre ikke finde et godt, med de sort-hvide puder, men faldt over dette billede fra 2012. Sofaen er vist den eneste der ikke er skiftet *S* og jeg syntes egentlig det er ret sjovt, at se forskellen.

null

De nye puder er Magasin og er fra deres eget mærke Living. Udover produkter fra alverdens interiørfirmaer har Magasin nemlig også sit helt eget mærke, som primært har udvalg i den bløde afdeling; puder, plaider, håndklæder og sengetøj.
Men det indeholder også andre ting, bl.a. er jeg faldet pladask for deres reagensglas, som fås i to størrelser. De kan stå som pynt uden indhold, bruges til grene (se ovenfor på sofabordet) eller til blomster (se nedenfor).

Husk at Magasin også kører en konkurrence, hvor du kan vinde 5000 kr. til at gå shop-amok for i deres boligafdeling. Det kunne man da godt bruge ikk? For at deltage skal du:
1. Finde din boligfavorit på Magasin.dk/bolig.
2. Tag et billede af hvor i dit hjem denne ting skal stå.
3. Post det på Instagram, skriv hvad der er din favorit og tag også med #makeyourselfathome og @magasindunord.
Du kan deltage indtil d.19. april.

Indlægget er sponsoreret af Magasin og indeholder affiliate links.

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Mette
    14. april 2015 at 12:38

    Sofabordet på det første billede er rigtig fint, hvor er det fra?

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!