Natur gardiner


Natur gardiner | Kreavilla

Efter vi har boet her i tre år, har vi endelig fået gardiner op i vores køkken-alrum! Lyset er ikke er generende hele året, så derfor er beslutningen blevet udskudt og udskudt og udskudt. Men endelig har jeg fundet en løsning jeg syntes om; gardiner i jute.

Vores køkken er i hvid højglans, ikke min favorit, og derfor har jeg gjort lidt forskelligt for at trække det i en varmere og mere hyggelig retning. Væggen er malet med grå kalkmaling og så er der sat rosa bogkasser op, som kan indeholde krus, vaser og andet nips. Og nu gardinerne i natur, som hjælper endnu et skridt i den rigtige retning.

Gardinerne er fra Color & Co, og de har et kæmpe udvalg i naturgardiner; rullegardiner, panelgardiner, og gardiner til rumdeling i forskellige materialer som bambus, papir og jute og i forskellige farver. Så der er noget for enhverv smag og ethvert behov.

Jeg valgte gardiner lavet af jute, da jeg gerne ville have det varme træelement, men samtidigt ønskede at holde farven lys. Desuden sidder gardinerne i et gulv-til-loft vindue, så jeg havde behov for et ret langt gardin, hvilket sætter nogen begrænsninger.

Gardinerne er nemme at montere, man sætter en krog i væggen eller loftet og så sættes gardinerne på. Jeg var lidt skeptisk overfor, om det var nok til at holde gardinet på plads, men vi har haft dem 14 dage nu, og det har ikke været noget problem.
Og nu er det slet ikke til at forstå, hvordan vi har kunnet undvære gardiner så lang tid.

Gardiner er et svært valg, og det vidner min lange beslutningsproces også om, så jeg har endnu et indlæg på trapperne om gardinløsningerne i vores øvrige rum. Jeg kan nemlig se, at det har jeg aldrig fået vist her på bloggen. Nok fordi det ikke er det mest spændende emne, men alle har jo brug for gardiner, og gerne nogle pæne og praktiske.

Natur gardiner | Kreavilla
Natur gardiner | Kreavilla
Natur gardiner | Kreavilla
Natur gardiner | Kreavilla
Natur gardiner | Kreavilla

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!