Beauton Art – Online kunst


Online kunst | Kreavilla

Idag skal det handle om Beauton Art. der er et kunstgalleri. Det er egentlig lidt uden for min komfortzone, jeg har aldrig været i et kunstgalleri og har en forestilling om, at de vil kigge på mig, som ekspedienterne i Pretty Woman kigger på Julia Roberts, da hun i går ind i de dyre high fasion butikker. Ja, vi har med lidt fordomme at gøre, sådan vil det nok ikke gå, men jeg kan mærke, at det holder mig tilbage.

Derfor er det så fint, at Beauton Art hovedsagligt agerer online, så man i ro og mag kan sidde hjemme i sin sofa og kigge igennem det enorme udvalg – langt væk fra mærkelige blikke. 😉 Man kan søge og læse om de forskellige kunstnere, sortere på pris, så man ikke springer sit budget, og hvis man finder noget man kan lide, så bestiller man det og får det leveret, som alt andet post.
Og pludselig er et kunstgalleri ikke så forskellige fra andre webshops.

Beauton Art gør også en masse for at have et stort og bredt udvalg, de har er både spirende talenter og kunstnere med mange års erfaring og anerkendelse. Og alt kunst er nøje udvalg, for at sikre en høj kvalitet.
Pt. indeholder galleriet værker fra 46 kunstnere og det spænder fra malerier og tegninger til litografier og serigrafier. Der sælges både originale kunstværker og kunsttryk, dette afspejles selvfølgelig i prisen, og derfor er der noget for enhver smag og pengepung. Jeg kan også anbefale dig at følge dem på Instagram, så du kan følge med i nye kunstnere eller opdage værker du ellers havde overset.

Jeg har været heldig at erhverve mig et kunsttryk af Aleksandra Kalisz, hun er oprindeligt fra Polen men har nu bosat sig i Venedig. Hun har lavet en række værker under temaet “Act of Pattern”, hvor hun fokuserer på den kvindelige krops former, i et samspil med mønstrede materialer og farverige ornamenter som baggrund. Ornamenterne er primært fra Mellemøsten, hvor Aleksandra har fundet inspiration i deres symmetri, farver, harmoni og rytme.

Det var netop farverne og mønstre der tiltalte mig, da jeg faldt over hendes værker. Der er noget fascinerende over geometriske mønstre og da jeg desuden er ved at indarbejde lidt flere farver i vores indretning, passede værket Gliceé jo helt perfekt.
Du kan desuden se meget mere til Aleksandras arbejde på Instagram, hvor hun også laver nogle spændende videoer af, hvordan et billede langsomt skabes og tager form.
Online kunst | Kreavilla
Online kunst | Kreavilla
TilgæOnline ngelig kunst | Kreavilla
Online kunst | Kreavilla

Læs også

4 kommentarer

 • Svar
  Sukhi
  9. juni 2018 at 18:05

  Smukt billede! Det kan være så svært at finde noget kunst der passer perfekt ind i ens indretning, men synes virkelig det passer godt ind i jeres entre. Det fungerer bare 🙂

  • Svar
   Kreavilla
   12. juni 2018 at 12:36

   Ja, det kan være svært nogen gange, dejligt at høre du syntes det passer ind. 🙂

   Tak for kommentaren, og hav en god dag.
   Christina

 • Svar
  Margit
  11. juni 2018 at 9:16

  Dejligt billede og spændende at det er online

  • Svar
   Kreavilla
   12. juni 2018 at 12:36

   Ja, det er nemlig rigtigt smart at det hele er online. Man får mulighed for at se et langt større udvalg end hvad man ellers ville.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!