Redecorating our livingroom

Det bliver ikke til så mange indlæg for tiden, da jeg lige har været igennem med en måned med lungebetændelse. Dette udløste en astma og jeg rundede også hospitalet et par gange pga. vejrtrækningsbesvær. Ikke så fedt.
Jeg er heldigvis ved at være ovenpå igen, men krudtet bliver brugt på at ændringer i stuen – det havde jeg nemlig en masse tid til at planlægge mens jeg var syg. *S*

Her ses en ny magasinholder, lavet af en papkasse og marmorfolie. Super billigt og nemt! På Fingernems blog kan du se en vejledning til hvordan man beklæder en kasse med folie eller tapet.

Og så har jeg gang i et større udsalg herhjemme, har bl.a. solgt to Flowerpot pendler, der sad hhv. over sofaen og vores lænestol.
I stedet er købt to pendler i beton, som jeg glæder mig til at få op. Lamperne er fra Bolia og nedsat lige nu.

************************************************************************

I havn’t been posting so much the last couple of month. First I had pneumonia, which cause asthma and I was also hospitalized. I am better now, but all my energy is used on redecoration the livning room. 

I made a magazine holder from a cardboard box and marble foil bought in a hardwarestore. Very cheap, simple and nice! Hope you like it as well.
Further more I have sold some stuff and instead bought two new concrete lamps. 

Follow on Bloglovin   Facebook

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Helena
  25. marts 2014 at 23:38

  Dejligt at læse, at du er ved at være på højkant igen. Det var da ellers også noget af en træls omgang du var igennem.

 • Svar
  Anne-Sofie Lindberg
  27. marts 2014 at 11:20

  Æsken er så fin. Tak for link!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!