Fødselsdag og pasteller

Guirlande og honey combs købt via Jasminas fest

Selvom man har en datter der fylder 4 år, og jeg gerne ville pynte fint op blev det for meget for mig med alt den prinsessepynt der findes. I stedet blev “bare” pyntet op med pynt i masser af pastel farver. Det var lidt mere i min smag og eftersom jeg er moren bestemmer jeg, hehe.. Men der blev nu heller ikke protesteret og med nye prinsessesko og diadem var hun vist også dækket ind på den front.

Håber I også syntes om pynten og måske kan finde lidt inspiration i det?!

Honey combs købt via Jasminas fest
Krus og tallerkener købt via Karusella
Diademmet er nu fast del af påklædningen og
selvfølgelig også da der skulle pustes lys ud i lagkagen.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!