Krea-hjørne

Jeg har fået skudt endnu et projekt igang, nemlig et lille børne-hjørne i stuen.
Vi havde et hjørne hvor der stod en stor plante – faktisk var den blevet for stor. Så jeg skulle finde ud af hvad der skulle være i stedet.
Og så kom en tidligere idé frem, nemlig et stole-borde sæt.

Celia, der lige er blevet 2½ år, laver flere og flere kreative ting, tegner, leger med perler og senest modellervoks. Hun rydder det også gerne frem og tilbage, men det stod ikke så hensigtsmæssigt.
Der blev rykket lidt rundt på tingene i skabe og skænke, bl.a. mente vi at det nu var tid til at værktøjskassen ikke længere behøves at være i stuen = de fleste projekter i stueetagen er afsluttet. Juhuuu!
Det gav så også plads til lidt af hendes ting, i skænken til højre.

Nu kribler det så for at finde en tallerkenrække eller et par kubik-kasser at male og sætte på væggen. Men må hellere lige tygge lidt på det.
Indtil videre er det billede, som hun havde lavet i vuggestuen til jul, kommet op på væggen. Det er hun meget stolt af.

(Og nu må jeg nok hellere, lad være med at gå i gang med flere projekter.)

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Katrine Louise
  7. januar 2013 at 22:38

  Hvor ser det bare mega hyggeligt ud – det bliver hun helt sikkert glad for. 🙂

 • Svar
  Paulsen
  8. januar 2013 at 13:26

  Super god ide, min søn har også sin egen lille plads. Senest har jeg ryddet en lille bitte kommode så der var plads til hans tusser og papir til tegnesager og det indenfor hans rækkevidde -DET kan tilgengæld ikke anbefales.. Det tog 10 min før saksen blev konfiskeret og det overvejes stærkt at fjerne alle tusserne igen.. Men knægten elsker det.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. januar 2013 at 22:06

  Hehe, hun har faktisk adgang til sine tusser og perler. Men vælger pt. modellervoksen.Perlerne kan dog også være farlige at have indenfor rækkevide, pludselig hører man et hoooov, og så er de over det hele. (Der er ikke så meget "hov" over det).Men ja, hun elsker det også og hun _selv_ kan tage tingene frem og rydde op igen. Så lige nu ser vi det an. 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!