Påskelækkerier (Sponsoreret indlæg)

Jeg elsker chokolade, men bliver alligevel glad for de mindre spiselige “påskeæg” i form af nye ting til hjemmet. Og sådan ét fik jeg op til påske fra BARKshop. Det bestod af Twins blocks fra Hay og en af de skønn Agnes vaser fra Normann.

Blokkene fra Hay faldt også i ret god jord hos min datter, ikke helt planlagt, men når man er hjemme hele påsken kan det være rart med lidt nyt legetøj både til store og små.

Wilmann beton vase // Agnes vase // Kobber urtepotterskjuler // ABC-plakat // Twins blocks
Og med vores nymalede stue og nye skænk syntes jeg tingene kommer fint til sin ret. Jeg får vist også spammet Instagram med lidt mange billeder af den nye stue. Syntes bare her er blevet så fint.

Men ellers kan jeg kun give min varmeste anbefaling til www.barkshop.dk, og Lisbeth der står bag, både webshoppen og den fysiske butik der ligger i Give. Jeg har kun oplevet rigtig god service og jeg syntes udvalget er stort. En ting jeg vægter højt, når jeg handler på nettet, fordi jeg ikke har lyst til at betale fragt flere steder.

Indlægget er sponsoreret men meningerne er mine egne.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!