Kreahjørne – for voksne

Jeg har som sagt haft gang i liiidt mange projekter, men nu kan et af dem lukkes – oprydning i kælderen.
Det føltes ikke så produktivit fordi man jo ikke skaber noget – og dog er det skøøønt, at vide at der er ryddet op, sorteret, smidt ud og organiseret i ens ting. At hver ting af sin plads.

Inden vi flyttede til vores hus købte jeg en slagbænk, men der hvor den var tiltænkt fyldte den for meget, og det kan være liiidt svært at finde plads til sådan en et andet sted. Så efter lidt flytten rundt endte den i kontoret/kreaværelset i kælderen – som min mand og jeg deler. Efter lidt tid var den blevet ret fyldt, både nedeni og ovenpå, det er jo sådan en god afsætningsplads. Men kønt så det ikke ud.

En del af oprydningsprojektet var at den blev sat til salg. Den blev hurtigt solgt og er nu erstattet af en rumdeler. Uhhh, hvad skal jeg dog bytte i alle de dejlige rum?!

Der er også købt lidt fra Ikeas nye serie Kvissle og som sagt fik jeg nogle Kalejdoskop bakker i julegave, som også sneg sig med på et par af billederne.

Fandt også lige et par billeder taget i par sommers (før bænken blev fyldt) og hvor der er arbejdsrod. Desuden et billed af min mands halvdel… der er vist lidt forskel i den gennemgående farve?!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Uglemors verden
  9. januar 2013 at 17:00

  Lækkert at få ryddet op – selvom man ikke ligefrem fremstiller noget, ja så kan man jo ikke fremstille ligeså nemt i kaos som i ro og orden ;)Det ser super godt ud, og ja mandens halvdel er man vist ikke i tvivl om når man kommer ind i det rum – fedt I holder hver sin stil selv I deler rum :)Kh Karina

 • Svar
  Monsterscircus
  10. januar 2013 at 0:58

  Ja det er altså så skønt at få ryddet op, selvom det er træls at stå midt i. Men det ser bare SÅ godt ud. Er ved selvsamme projekt, men står stadigt midt i rodet 🙂 håber I nyder jeres skønne rum!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!