Poster og pynt i soveværelset

I lang tid har der manglet lidt pynt i vores soveværelse, men jeg har dog efterhånden fundet flere og flere ting jeg syntes passede ind.
En budda figur som manden havde fra tidligere, så fandt jeg citatet “do more of what makes you happy” hvilket jeg syntes er en rigtig god ting at leve efter. Og efter en lidt hård tid med en masse istandsættelse, var det en ting jeg havde brug for (og det får i så en masse glæde af!).

Efter jeg havde lavet de to kobberlysestager og lampe, blev det til lidt meget kobber i stuen, og jeg syntes faktisk kobberet står rigtig fint til vægfarven i vores soveværelse.

I sidste uge skrev Julia Runge så at hun havde fået fingre i det lækre månebillede fra RK design, som holdt ophørsudsalg. Den var dog desværre for stor til det hun skulle bruge det til, så hun satte den til salg. Jeg var heldig (og hurtig) at få fingrene i den og nu står den så fint på gallerihylden.
Det sidste postkort “Yes yes yes” er af Therese Sennerholt.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Anita
  11. marts 2013 at 10:35

  Så fint det er blevet 🙂 Vi har også en gallerihylde stående, men NU skal den op at hænge.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  11. marts 2013 at 11:19

  Tak, jeg er også rigtig glad for det.Jeg var så ude at købe hylden lørdag formiddag og indlægget er postet kl.18 – lige her var der ikke så langt fra tanke til handling (og at sætte manden i sving *hihi*).Så jeg kan bare sige Sæt igang!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!