Julemarkeder 2014


Designcellerne // Arkitektskolen // Finder Keepers // UPcomers // Designskolen Kolding

Så er det ved at være sæson for julemarkeder! Jaaah, det har jeg glædet mig til!
Udover de mange fine ting man altid kan finde på disse markeder, er der jo en ekstra god grund til at shoppe, da man jo skal finde nogle julegaver. Og så skaber de levende lys, duften af julebag, brændte mandler og glögg bare en ekstra god stemning.

Julemarkederne jeg her anbefaler, er dem der især har upcoming design og en stor del indenfor interiør. Specielt vil jeg anbefale julemarkederne på designskolerne, de holdes kun én gang årligt og det er eleverne på skolerne der har stande, så muligheden for at finde noget helt unik er god.

Ovenfor finder kan du se julemarkeder der afholdes i det jyske, nedenfor julemarkeder på Sjælland/Kbh. Tryk på links’ene under billeder for at finde flere detaljer om markederne.

Desuden har AOK lavet en meget omfattende liste over julemarkeder i København, en del af dem er nok de mere klassiske julemarkeder, men der er også et par stykker, der lyder spændende syntes jeg f.eks. julemarkedet på Ravnsborggade, Ingolfs kaffebar, Margretheskolen og den gamle elevatorfabrik.


Det Nye Designer Julemarked // Roskilde julemarked // Viktoria Ceramics julemarked
Finders Keepers // KADK’s julemarked

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Anne-Sofie
  10. november 2014 at 16:52

  Og Kreakælderens julemarked den 30 november 10-16, Hesseløgade 3, kld. tv, 2100 Kbh Ø 🙂

 • Svar
  Keesha
  30. december 2014 at 3:02

  What a joy to find soemnoe else who thinks this way.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!