Vil du være stylist for en dag?

Vil du gerne lærer mere om at style og tidens trends? Så er der rigtig gode muligheder for det her i september hvor både Ilva og Ikea holder workshops, som er åbent for alle.

Stylist workshop – Ilva
Ilva har allieret sig med tre dygtige stylister, som holder et oplæg og derefter får man mulighed for at style en dagligstue og et dække et bord.
Jeg deltog til den sidste workshop og syntes det var virkelig sjovt at prøve og lærerigt at blive guidet. Tiden var dog lidt knap, men det har de rodet bod på denne gang, med kun to workshops, så der vil forhåbentlig være god tid til spørgsmål og råd.

De kommer rundt i hele landet, så hverken jyder, fynboer eller københavnere kan brokke sig. Du kan tilmelde dig her, hvor du også kan finde dato og tidspunkter.

Nedenfor ses flere detaljer om programmet.

Tidens trends – Ikea
Ikea holder også nogle spændende arrangementer – foredrag om tidens trends.

Her kan du hører om hvordan trends ændrer måden vi lever og indretter os på. Der ses nærmere på tidens trends samt hvordan du får mest ud af dem.
Desuden vil der være inspirerende oplæg fra Laura Scheuer Trøstrup, der er skribent, stylist og blogger på thesweetspot.dk, samt en indretningsekspert fra IKEA.

Man skal være medlem af Ikea Family og tilmelde sig her for at deltage. Og igen kommer de rundt i hele landet.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!