Oversigt over designermarkeder

Ville det ikke være helt vildt smart, hvis man på ét samlet sted kunne finde en oversigt over diverse interiør- og boligrelaterede begivenheder så som designermarkeder, pop-up shops, lagersalg mv.?

Jeg prøver altid at have øjne og øre åbne for hvad der sker rundt omkring, for der er ikke noget mere irriterende end at finde ud af, der har været et lagersalg – når det er afholdt. Og mon ikke der er en enkelt eller to derude der kan genkende den følelse?
Derfor tænkte jeg, at sådan en oversigt må jeg da lave. Som sagt så gjort og der er nu tilføjet en kategori i top-baren, der hedder “Events“.

Ud over designermarkeder indeholder oversigten også andre boligrelaterede events, f.eks. den aktuelle Kay Bojesen udstilling på Sophienholm og de to store danske forhandlermesser, der afholdes i August; Designtrade og Formland UP/Graded.
Et lille tip i forbindelse med forhandlermesserne er, at der godt nok ikke er fri adgang for “almindelige mennesker”, men hvis man har en virksomhed der er CVR-registreret kan man registerer sig derigennem eller hvis man blogger kan man komme under kategorien “presse”.

Jeg håber I kan få gavn af oversigten – og hvis I kender til nogle markeder eller begivenheder der mangler, så giv mig endelig et praj.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Sine Smed
    11. august 2014 at 20:26

    Fedt Christina! Tak, synes tit det er svært at finde rundt i datoerne.

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!