Finders Keepers fund


Troels Heiberg fotografi

I weekenden var der Finders Keepers i Tap1, og jeg havde jo luftet at jeg gerne ville finde en fotografisk plakat. Jeg havde en favorit hjemmefra, som også var clearet med manden, men der var godt nok mange andre fine bud, som f.eks. Troels Heiberg fotografi ovenfor. Men det endte med at blive favoritten hjemmefra, en plakat fra Wild Nature, som jeg nok skal vise i et andet indlæg. Ellers du kan lure på instagram, hvis du er for nysgerrig.

Derudover købte jeg bl.a. et par fine lysestager fra Prikk. Tingene er ikke håndlavet, men til gengæld meget billige. Marmorstagerne i midten kostede bare 75 kr!

Og så var der også to stande med vævede vægtæpper! Dét var jeg rigtig glad for at se, da jeg jo også er faldet for håndværket. Især Emilie Folkersen bag vaeverier.dk har lavet nogle tæpper, der er en del anderledes end hvad jeg ellers har set, dem skulle I tage at se nærmere på.

Så alt i alt et dejligt marked, det eneste der dog manglede var noget mere julepynt.


Flot og billig boliginteriør hos Prikk.


Ovenfor smukke juleophæng af Nina Meldgaard, nedenfor saltkar af selvsamme.

Væverier af Emilie Folkersen

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Chalotte Kamp Kruse
  18. november 2014 at 22:28

  Fine sager 🙂 Kan desværre ikke komme ind på linket til prikk.dk. 🙂 Ville gerne ind og se flere af deres sager 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   18. november 2014 at 22:41

   Så skulle links’ene virke. 🙂
   Desværre er deres interiør endnu ikke på deres webshop, men se evt. deres Instagram profil, der kan flere af tingene ses.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!