Tid til syning + TV2 Play give away

I bloggens opstart syede jeg en del. Jeg havde endnu ikke fået øjnene op for at kreativitet kan være meget mere end at sy, male og lave skulpturer i billedekunst, det fandt jeg heldigvis ud af. Jeg fandt også ud af, at min produktivitet var skræmmende lille i forhold til de sy-entusiater der findes i blogland, som lige syer tre par bukser på en aften – børnebukser godt nok – men så får man lige sat sin egen formåen i perspektiv.

Det får man måske også i TV-programmet Klar, parat, sy!, der har premiere i aften på TV2 Fri. Indlægget her er lavet i samarbejde med dem, og jeg takkede gladeligt ja, da jeg syntes det er super fedt, med et program som har det kreative i centrum, og hvor det er den glade amatør der er i fokus. Jeg har i hvert fald set rigeligt med mad og bageprogrammer, så glæder mig til lidt afveksling og er spændt på at se hvilke opgaver de får, hvordan niveauet er, og om man måske får et tip eller to.
Hvis du vil følge programmet lidt tættere på, så tag et smut forbi bloggen Kan mor sy? hun er nemlig én af de 10 deltagere i programmet.

Klar, parat, sy! har som sagt premiere i aften kl.20.40 og vises på TV2 Fri. Har du ikke TV2 Fri, kan du se det via TV2 Play og har du ikke TV2 Play, så kan du  deltage i konkurrencen lige her!
Jeg udlodder nemlig 3 abonnement af 3 måneders varighed til TV2 play. For at deltage skal du bare skrive en kommentar til dette indlæg f.eks. om du kunne finde på at se Klar, parat, sy? Eller hvilken serie, der er din ynglingsserie? Og husk mailadresse, hvis du er anonym.
Vinderne findes på næste torsdag.

Edit:
Og så vil jeg vil gerne takke for alle jeres kommentarer i går! Jeg er glad for at syprogrammet falder i jeres smag, når jeg nu har valgt at reklamer for det her på bloggen, men kan se at Dicte også er et stort hit. 😉 Og og og… så kan man nu se gårsdags afsnit af Klar, parat, sy! online – også selv om man ikke har abonnement. Eller det ligner det i hvert fald, jeg har selv abonnement, så kan ikke lige teste det, men giv mig gerne et praj og det virker eller ej, se det her.


Billeder: Sille Serup, TV 2 Fri

Indlægget er sponsoreret af TV2.

Læs også

39 kommentarer

 • Svar
  Mia C Andersen
  9. oktober 2014 at 12:07

  klar parat sy lyder som et tv-program for mig! Deltager gerne..
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 • Svar
  Dorte
  9. oktober 2014 at 12:11

  Deltagermeget gerne, da jeg hørte om det i stof 2000 blev jeg en smule ætgerlig da TV2 fri ikke er et af de to kanaler som jeg har!

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:44

   Ja, er også lidt ærgerlig over de ikke sender det på TV2 – håber det får så meget succes at en evt. ny sæson bliver flyttet derhen.

 • Svar
  mette
  9. oktober 2014 at 12:27

  Det vil jeg så gerne vinde! jeg har ærget mig virkelig meget over, at vi ikke har denne kanal!

 • Svar
  Helena
  9. oktober 2014 at 12:40

  Jeg har intet tv-signal, så sådan en præmie ville være fantastisk til mørke vinteraftner 🙂 Krydser fingre.

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:44

   Ej altså, hvad ser du så? Downloaded ting?

 • Svar
  Emma S.
  9. oktober 2014 at 12:43

  Det kunne være, jeg skulle prøve at se det 🙂

 • Svar
  Tine
  9. oktober 2014 at 12:46

  Elsker at sy, det program ville jeg super gerne se.. Ærligt talt også på tide der kom noget til stof siden efter alt det kage bage program tema der er væltet ud af fjernsynet de sidste mange år : )

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:46

   Hehe, helt enig. Selvom jeg også gerne så endnu flere kreative indslag – en hel DIY kanal kunne være fedt *G*

 • Svar
  Bente bødker Jensen
  9. oktober 2014 at 13:13

  Jeg kan desværre ikke tage TV2 fri og gad meget gerne se Klar, Parat, Sy men også Dicte som lige er startet igen. Jeg mødes med en flok veninder til krea aften hver onsdag hele vinteren, så det går ud over Dicte som jo kommer netop denne aften.
  Bente0701@gmail.com

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:47

   Åh ja Dicte, den har jeg ikke fået fulgt med i her i 2. sæson, den skal jeg vist også have set.
   Lyder ellers dejligt med en ugentlig krea-aften!

 • Svar
  Lola
  9. oktober 2014 at 14:13

  Ih, det ville jeg også gerne se!! 🙂

 • Svar
  marlene Robanke
  9. oktober 2014 at 14:15

  Det vi jeg super gere vinde 🙂 En af deltagere er endda fra min lokale stofforretning 🙂
  Hilsen Marlene (marlenekronborg @ hotmail . com)

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:47

   Ej, hvor spændende – nu bliver jeg jo helt nysgerrig for hvem det er? Og er det dig der arbejder i en stofforretning eller deltageren?

 • Svar
  Anni
  9. oktober 2014 at 14:18

  ‘Klar, parat, sy’ lyder helt sikkert som et program for mig! Elsker kreativitet og programmer om det.
  Befinder mig pt. på en højskole, hvor det kan være svært at følge med i programmer i tv’et, så et abonnement til TV2 Play vil være ideelt! Så vil jeg også kunne følge med i Dicte. Noget, som jeg desværre ikke får gjort i øjeblikket.
  Krydser, hvad krydses kan! 😀

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:49

   Kender det godt med at tv’ets sendetider ikke lige passer ind i ens plane. Vi har yousee, hvor det heldigvis er let at optage og der også er et arkiv.

 • Svar
  Katrine
  9. oktober 2014 at 15:18

  JA! Det lyder lige som et program for mig! Og så er jeg også vild med både Dicte og Riget live, som desværre sendes samtidig med andre gode programmer på DR1. Derfor ville TV2play falde på et tørt sted her hjemme!!

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:51

   Jeg syntes ellers aldrig der er noget i fjernsynet når jeg tænder *G*, men det er nok de forkerte tidspunkter jeg tænder.

 • Svar
  Helena
  9. oktober 2014 at 15:50

  Åhhhh det gad jeg godt vinde

 • Svar
  Pernille
  9. oktober 2014 at 16:15

  Jeg skal helt sikkert se programmet i aften. Men Bagedysten er nu også en klar favorit hos mig.

 • Svar
  Anja
  9. oktober 2014 at 17:30

  Det er måske ikke lige et syprogram, jeg ville se, men jeg er meget glad for TV2s Nybyggerne, Mit Genbrugshjem og lignende. Derudover synes jeg, de har lavet nogle stærke programmer om skilsmissebørn og de forhold, de har.

  • Svar
   KreaVilla
   9. oktober 2014 at 22:53

   Åh ja, så også det om skilsmisserne i går og “brændte børn”, nogle meget stærke og rørende programmer.
   Og boligprogrammerne er jeg også helt med på – er mest til nybyggerne, syntes det var fedt at det 100% var deltagerne, der fik idéer og skulle udføre dem. Det måtte meget gerne komme igen for min skyld. 🙂

 • Svar
  Alberte Lynggaard
  9. oktober 2014 at 17:55

  Jeg synes det lyder så fedt det program! Så jeg er meget gerne med her 🙂

 • Svar
  Tanja H
  9. oktober 2014 at 18:57

  jeg elsker krea programmer. Men sy kan jeg absolut ikk… Jeg må savle med fra sidelinjen

 • Svar
  Amanda H
  9. oktober 2014 at 19:02

  Tror godt jeg kunne finde på at se det. En af mine ynglingsprogrammer er nok Nybyggerne og serien Dicte 🙂

 • Svar
  Thilde
  9. oktober 2014 at 19:22

  Ej det gad jeg så godt at se!

 • Svar
  Maria Baltser
  9. oktober 2014 at 19:39

  Jeh ville elske at følge med i det nye pogram. Men vi kan desværre ikke se kanalen, så jeg må ‘nøjes’ med de andre kanaler.

 • Svar
  Victoria
  9. oktober 2014 at 19:51

  Det ville jeg super gerne vinde! Jeg er meget ærgerlig over, at jeg ikke har kanalen, da jeg ellers elsker at lave og følge med i kreative projekter!

 • Svar
  Katrine Hansen
  9. oktober 2014 at 21:27

  Det ville da være dejligt, så man kan se programmerne når man har tid 🙂

 • Svar
  KreaVilla
  9. oktober 2014 at 22:55

  Hvor er det bare fedt, at så mange af jer også gerne vil se med – eller godt kunne bruge et TV2 play abonnement. Syntes altså også det er smart at man bare kan se tingene når det passer en!

 • Svar
  Elisabeth
  10. oktober 2014 at 8:40

  Dét ville jeg dælme gerne se! Lyder noget mere interessant, end folk der bager kage!!!

 • Svar
  Maria V
  10. oktober 2014 at 8:52

  Det program vil jeg Så gerne se, men kan som mange af de andre ikke se det. Vi har kun den lille tvpakke og må indrømme at Ramasjang er det program, der ses mest her i huset

 • Svar
  Sofie
  10. oktober 2014 at 11:29

  Uj, jeg vil vildt gerne se Klar, Parat, SY! Jeg tror, jeg kunne hente meget god inspiration der. Derudover ville TV2 Play nok også blive flittigt benyttet til at se Dicte. 😉 Jeg håber, jeg vinder!

 • Svar
  pia sroka
  10. oktober 2014 at 14:16

  klar parat sy er lige et tv program for mig,syr selv meget.

 • Svar
  Pernille Jørgensen
  10. oktober 2014 at 15:34

  Ville elske at se tid til syning, men har desværre ikke TV2 fri, så jeg vil rigtig gerne vinde

 • Svar
  Sophie
  10. oktober 2014 at 19:52

  Jeg har ikke syet siden jeg med nød og næppe modtog et sykørekort i 6. klasse – men det forhindrer mig ikke i at sidde klistret til tv’et når Project Runway ruller over skærmen, så jeg skal helt sikkert også se klar, parat, sy 🙂

 • Svar
  Line
  11. oktober 2014 at 18:45

  Ihh, det er altså bare en genial løsning til det evindelige problem som opstår hver uge, når et favoritprogram sendes liiiiiige midt i puttetiden!!!;-) Jeg er fan!! Og der krydses..

 • Svar
  trine229
  12. oktober 2014 at 12:11

  Ser mest netflix må jeg ærlig indrømme – men tror jeg godt jeg ville se karparatsy.. Kunne godt li’ den amerikanske version ihvertfald 😉

 • Svar
  Karen
  12. oktober 2014 at 13:06

  Eihhh – sejt program. Har netop støvet min symaskine af og sat den frem, således jeg kan begynde at sy igen efter hvad der ligner 10års pause. Vil virkelig gerne inspireres til at komme igang, så det ikke bare bliver ved tanken…(som er tænkt mange gange før..).

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!