“Indsat” hos DesignCellerne

I weekenden var jeg (som jeg vist har nævnt *S*) standholder på mit første marked.

Beslutningen om at tage med var ret spontan. I starten af april var jeg for første gang besøgende til FindersKeepers og Det nye Designmarked og blev lidt hooked på markedsstemningen og tænkte det kunne være spændende at prøve, og også en mulighed for at vise mine produkter IRL og få folks reaktioner.
Problemet var jo så bare, at de to markeder lige var blevet holdt, jeg tænker de nok kommer igen til efteråret, men der var jo laaang tid til. Så søgte lidt efter om der mon var andre markeder, der kunne være relevante. Og det var der sørme; DesignCellerne.
Det ligger godt nok i Horsens, og jeg bor jo i København, men de udvælger de designere der kommer med, så jeg tænkte at de jo “nok alligevel ikke ville vælge mig” og hvis de gjorde, så var det jo bare et stort kompliment og jeg måtte tage den derfra.

Men det gjorde de sørme, og så var det jo med at komme igang med at lave ting til at have med, lave visitkort, finde egnet emballage osv.

I denne weekend løb markedet så af stablen.
Lørdag var desværre en knap så god dag, det var super godt vejr, hvilket var medvirkende til at der ikke var mange besøgende.
Søndag var heldigvis noget bedre. Der var flere mennesker og jeg fik solgt lidt mere, men mange af de besøgende var dog i en lidt ældre aldersgruppe og de var meget nysgerrige og snakkesaglige, men ikke de mest købende.
Men alt i alt, blev der taget rigtig godt imod mig og mine ting, så skønt.

Et plus, ved den stille lørdag, var at jeg fik snakket meget med de andre standholdere, både om design, produkter, at drive en shop og lidt mere personligt. Det var rigtig fedt og givtigt, og der er bestemt nogle stykker jeg håber at se igen. 🙂

Nedenfor nogle billeder af min celle.
Jeg fik ikke taget så mange billeder af selve Fængslet, men det har Helt&Adeles; gjort. Og rigtig stemningsfyldte billeder endda, så tag også et smut forbi hende og kig.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Heidi
  21. maj 2013 at 11:47

  Det var så hyggeligt at møde dig IRL Christina.Jeg er så glad for min kobber stage.

 • Svar
  Helena
  21. maj 2013 at 18:51

  Jeg ville godt have været dernede og besøge dig, men jeg havde desværre booket min weekend, så nåede det desværre ikke, men håber det bliver en anden gang.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  21. maj 2013 at 19:32

  Rigtig meget i lige måde, hvis vi skal se lørdagen fra den positive side, fik vi da snakket lidt der. *S*Og fedt at du kan lide din nye kobberstage.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  21. maj 2013 at 19:33

  Hvor ærgerligt, da er ellers ikke lige hver dag jeg er på de kanter. :-)Men man skal jo aldrig sige aldrig..

 • Svar
  Kirsten Pedersen
  22. maj 2013 at 13:17

  Har netop i dag modtaget een af dine kobberstager, som jeg bestilte via din webshop i går – fornem hurtig forsendelse og stagen lever fuldt ud op til mine forventninger. Det værste var at vælge – men måske vender jeg tilbage for een mere. SÅ smukke. Tak :o)

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  22. maj 2013 at 13:49

  Dejligt at høre Kirsten. Og det er jo luksusproblemer, når det er valgte der er svært. *S*Du fik nu også ekspres levering, da jeg modtog din ordre, som jeg sad og var ved at pakke en anden. Håber det er ok.

 • Svar
  Louise
  23. maj 2013 at 15:45

  Hej Christina.Har prøvet at bestille en lysestage, men når jeg trykker på "kurven" bliver den tømt, hvad gør jeg galt? :)Mange Hilsner Louise

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. maj 2013 at 15:59

  Hmm, det lyder mærkeligt har ikke prøvet det. Kunne du prøve at bruge en anden browser? Ellers skriv igen, så kan du få mit kontinent i stedet.Og dejlig at høre du er ved at bestille. 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. maj 2013 at 16:00

  Det skulle stå konto nr ikke kontingent 😉

 • Svar
  Louise
  23. maj 2013 at 18:42

  Nu gik det lidt bedre 🙂 men inden jeg bestiller, ville jeg lige høre hvornår du evt laver nye workshops? For det kunne jo være sjovt at lave en selv 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. maj 2013 at 19:09

  Ja, det er også sjovt selv at lege med. Har ikke sat nogle dato pt, så tror først det bliver efter sommerferien

 • Svar
  Louise
  23. maj 2013 at 19:52

  Okay, pyntesyg som jeg er, vil jeg rigtig gerne have den, til der kommer et magasin og laver en bolig reportage, så må hellere få bestilt og så må jeg bare producere til familien hvis der kommer workshop 😉

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. maj 2013 at 20:46

  Ihh lyder spændende og sejt med boligreportage. 🙂 Det kan jeg godt se du må have en lysestage til. Glæder mig til din bestilling

 • Svar
  Simone Eriksen
  26. maj 2013 at 16:50

  Hej Christina.. Jeg har set at du havde sådan nogle beton stager med i cellerne, ikke dem dem til fyrfadlys, men dem med kobber og beton, kommer de i shoppen?Mvh SimoneMedvingerbagud.blogspot.dk

 • Svar
  Louise
  27. maj 2013 at 22:32

  Så lykkedes det endelig 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  27. maj 2013 at 22:57

  Super, kan også se at både ordre og penge er gået ind. :-)Fandt du ud af hvorfor det drillede?

 • Svar
  Louise
  28. maj 2013 at 19:25

  Nej, men måske det var fordi jeg gjorde det fra ipaden? Den kokser lidt fra tid til anden, men det var den jeg bestilte endeligt fra 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  29. maj 2013 at 12:11

  Hmm, ja det der IT kan man ikke altid blive klog på.Men din lysestage er på vej, sendte den i går. 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  29. maj 2013 at 12:23

  Hej Simone Tak for din interesse, umiddelbart var det egentlig ikke planen at de kom i webshoppen, da jeg ikke er sikker på hvordan de vil klarer en tur med Post Danmark.Men jeg vil gerne prøve at sende til dig, så kan du blive "forsøgskanin" og du kan vente med at betale til den er kommet sikkert frem.Prisen vil dog blive 75 kr for en. Kunne det have interesse? Er det bare en enkelt du ønsker?Mvh Christina

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!