Markant shop – At sætte ansigt på folk

For nyligt skrev jeg om åbningen af design butikken Markant, som jeg er en del af.
Alle mine ting er at finde i butikken og så har jeg to vagter om måneden.
Én af disse er i morgen onsdag og desuden vil jeg være at finde bag disken tirsdag d.3.december og lørdag d.14. december. Så hvis du har lyst til at komme og hilse på og måske få en lille snak skal du være meget velkommen.

Jeg syntes det er så hyggeligt at sætte ansigt på folk, så det ikke bare er et navn på en skærm. Og hvis du også har det sådan eller kunne tænke dig at høre lidt mere om mine produkter – eller bare se dem “i virkeligheden” så syntes jeg du skal kigge forbi en dag.

Derudover kan du også lige nu vinde et gavekort til Markant på 300 kr. Det er Apfelstrudel der udlodder det og du kan deltage lige her.

 

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Nola
    20. november 2013 at 8:16

    Det er nemlig dejligt at vide hvem man skriver med 🙂 Rigtig god dag i butikken….bare jeg kunne komme 😉 Syntes at der er så god en stemning derinde!

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!