Bænk af treller

Jeg får indimellem af vide at jeg/bloggen er inspirende – det bliver man jo både glad, smigret og lidt forlegen over, men en blog jeg virkelig finder inspirende er homesick.nu.
De rammer gang på gang plet med god inspiration og faktisk var det et indlæg derfra om brug af cement-blokke til at lave et skostativ, der satte gang i min idé.

Idéen med fundablokke er rigtig god (og billig!), men desværre er vores entré meget smal og de indhak der er, passer ikke med målene på en fundablok.
Men det gav mig lyst til at lave om i vores entré. Jeg blev i byggemarkeds-genren og har lavet en bænk af træ treller som bruges til stilladser.
En af de nærmeste dage kommer et mere uddybende indlæg om med hvad og hvordan bænken er lavet. Så stay tuned!

Jeg ville også gerne have en kurv nedenunder til opbevaring af de ting, der nu engang ophober sig i en entre. Men igen kunne jeg heller ikke finde en kruv der passede i målene (og min smag).
Men Le sac en papier kom mig til undsætning. Den er ret smal og fordi den er lavet af papir kan den foldes, så højden også passer. Den er købt hos sirlig.dk.

Du kan finde en vejledning til hvordan bænken laves her.


Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Binemor
  13. maj 2014 at 8:42

  Det er mega fedt Christina

 • Svar
  Karina Viki
  13. maj 2014 at 11:13

  Kæft en fed ide! Ser vildt godt ud 🙂

 • Svar
  Michelle-Marie
  13. maj 2014 at 17:35

  Hvor ser det fint ude :DMvh. Michelle-Marie

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  13. maj 2014 at 22:28

  Tak for kommentarerne – hver og en. Selvom jeg (selvfølgelig) også selv syntes den er fed, er det dejligt at høre det fra andre også. *S*

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!