Nye stole

Selvom jeg prøvede ikke at købe nyt til spisestuen (læs mere her) holdt det ikke længe. Der var sat tanker og idéer igang.

Indkøbet blev dog noget anderledes end de tidligere overvejelser, som primært gik på en ny og hvid skænk. I stedet blev det til nye stole.

Og jeg elsker dem, syntes virkelig de er flotte. Og de gør virkelig en forskel i stue. Det er noget helt andet end de mørke stole med høj ryg.
Stolene hedder String og er designet af Henrik Pedersen. De forhandles af SuperStudio og kan købes her. Jeg var dog heldig at finde dem på DBA til den nette sum af 3000 kr for 8 styk.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  15. juni 2013 at 19:15

  Det ser super godt ud – og sikke en god pris 🙂

 • Svar
  Trine/Stjernepels
  15. juni 2013 at 21:59

  A' HVA' gjorde du??! Shit, en go' pris!! De er så fede, og står så flot i jeres lækre stue!

 • Svar
  Helena
  16. juni 2013 at 0:11

  Hvor er de bare fede, og de passer lige til dit hjem. Forresten er vild med dit tapet på væggen i baggrunden;-)

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  16. juni 2013 at 0:25

  Tak, dejligt at høre I også syntes om dem.@Kristina: Og heldigvis for prisen, ellers havde jeg vist ikke kunne lokke manden med til det.@Trine: Ja, jeg ved heller ikke hvad jeg tænkte på. *S*@Helena: Sjovt med kommentarer til tapetet. Det er ikke nyt, men kommer mere til sin ret nu.

 • Svar
  Monsterscircus
  16. juni 2013 at 20:41

  Piiift! Hvor er de bare flotte og sikke en pris. Det ser bare brandgodt ud!

 • Svar
  Loui81
  17. juni 2013 at 9:52

  Hej, sidder man godt i dem? det er altid et sats at købe sådan noget over nettet, uden muligheden for at sætte rumpen i dem.. 🙂

 • Svar
  Karina Viki
  18. juni 2013 at 13:13

  Wauw det ser godt ud – det har jo forandret jeres stue TOTALT :)))) nu synes jeg pludselig ikke der er for meget træ??!?! det ser VIIIILDT godt ud ;)Smil

 • Svar
  SparDame
  18. juni 2013 at 21:18

  Det klæder godt nok stuen 😉 Er nødt til at høre hvor dugen er fra?

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. juni 2013 at 21:23

  1000 tak og jeg er heldigvis enig.Dugen er fra Rosenberg CPH, og jeg er også vild med den, se f.eks. her.:http://www.boxdelux.dk/shop/rosenberg-dug-dash-9938p.htmlJeg købt den dog lidt i den tror at den var meget a la en voksdug. Det syntes jeg ikke den er. Men dog lettere at tørre af end en alm dug.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. juni 2013 at 21:25

  Ja, det gør man.Vi købte dem gennem DBA og var ude og prøve den først. Manden var ret skeptisk, netop overfor hvordan man sad i dem. Og han godkendte dem.Vi har dog fundet et minus, det er at de ret kolde mod bare ben, da det jo er af metal. Derfor skal man også sørge for beskyttelse på benene, så de ikke ridser gulvet.Men man sidder godt.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. juni 2013 at 21:27

  Ja, ikke?! Jeg var faktisk også ret overrasket over hvor stor en forskel det gør.Kunne jo godt regne ud at det ville lysne at fjerne høje mørke stole, men jeg overvejer om ikke skænk og vindue skal have lov at overleve som det står nu.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!