Opbevaring af børnebøger

Vi er inde i en periode hvor der ved puttetid først skal læses Karius og Baktus og så får hun en lille Pixie bog selv at sidde med. Så er vi oppe og putte og tror hun sover efter et kvarters stilhed.
Men så starter sirenen og så skal vi gerne synge; Mmm-ba sagde den lille grønne frø, Mariehønen Evigglad, Oppe i Norge, Se min kjooole og og og.
Ja, der er mange ønsker fra den lille pige – ikke alle bliver dog indfriet! F.eks at mor også skal kysse bøgerne godnat…?!
Men det betyder også flere og flere bøger på værelset, så der var efterhånden behov for lidt organisering.

En lille tallerkenrække er jo oplagt og ville passe godt ind, hvis det ikke var for de skrå vægge. Der er ikke meget plads at gøre godt med. I stedet blev det til en Ribba gallerihylde fra Ikea. Simpelt, let og billigt.
Pixie bøgerne har fået plads i en af de små Kvissle æsker. Den passer perfekt til formålet.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Dottie
  31. januar 2013 at 7:59

  Hvor ser det fint ud. Er skyen malet direkte på væggen?

 • Svar
  Trine/Stjernepels
  31. januar 2013 at 8:45

  Hvor ser det hyggeligt ud – smukt med skyen (som du vel sikkert selv har malet på, dygtige, kreative Christina ;-))! Og farverne er jo bare lige mig 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  31. januar 2013 at 8:54

  Skyen og dråberne er såmænd bare klippet i karton og sat på væggen med dobbeltklæbende tape.Let at lave, let at sætte op og let at fjerne. 😉

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  31. januar 2013 at 8:55

  Rødmer jo helt med alt den ros, th hi. Men mange tak.Farverne er også lige mig. 😀

 • Svar
  sayaka
  6. februar 2013 at 22:16

  God ide med gallerihylden. Jeg er på udkig efter en tallerkenrække til mon datters værelse, da bogmængden her også er vokset eksplosivt 😉 Den ide med skyen vil jeg også lige gumle på, for det ser fint ud og ville være en god måde at samle farverne på min datters værelse på.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!