Adventdecoration anno 2014

Første søndag i advent er veloverstået og jeg nåede på et hængende hår, at få en adventsdekoration færdig. Måske jeg skulle have brugt mindre tid på at søge inspiration, men jeg var faktisk meget i tvivl om, hvordan den skulle se ud, og hvorvidt udgangspunktet skulle være en gran eller koglekrans.

Men jeg valgte til sidst mos som udgangspunkt. Akryl boxen (affiliate) er fra Nomess og var en jeg havde i gemmerne. I midten af bunden lagde jeg ler, satte lysene fast og derefter er mossen lagt ned tilfældigt.
Og det er sådan set dét. Selve det at lave kransen tog ikke mere end et kvarter, det var mere at indkræse en idé der tog tid.

Hvis du er nysgerrig for hvordan min adventskrans for 2013 og adventskrans for 2012 så ud, kan de også findes her på bloggen.


 

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Ronalee
    30. december 2014 at 1:16

    Your post captures the issue petrfcely!

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!