New in: The bedroom

Oprydning og udsmidning har mange fordele, udover at den gode fornemmelse det giver, giver det mere plads …og dermed plads til nye indretningsmuligheder. Og sådan en chance kan man jo ikke lade gå forbi. 😉
Så der er kommet noget mere grønt ind i soveværelset – planter skal der jo til. Og de har endda fået selskab af et par af den kunstige slags (plakater).

Den store plakat på gulvet er fra By Garmi. De spurgte om jeg ville teste den (=sponsoreret). Det takkede jeg ja til, da jeg længe har haft et godt øje til deres plakater. Udvalget af planteplakater vokser jo hastigt, men jeg syntes at plakaterne fra By Garmi er nogle af de flotteste i feltet. Det er enkle farver, men alligevel er der masser af liv pga. den akvarelagtige teknik. Og så kan de jo nærmest passe ind hvor som helst.
De har lavet 4 forskellige plantemotiver, som kan købes hos her.

Ryatæppet er også nyt og helt hjemmegjort. Jeg er blevet ret fanget af forskellige broderiteknikker; korssting, rya og macarmé. Der er noget over at sidde i sofaen, med et stykke håndarbejde i hånden. Det er sjovt og heldigvis rimelig nemt at lærer de forskellige teknikker.

På hylden er et blomsterpres også hjemmegjort (find DIY her), måne-plakat fra RK Design og unika fundet på Finders Keepers. Planterne på gulvet er en pilea og en palme af en art (kender du navnet?).
Plakaten er sponsoreret af By Garmi og indlægger indeholder affiliate link til Just Spotted.Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!