Mere hækling – iPad cover

Der har været stille et par dage, og der er blandt andet blevet hæklet, det er dog ikke det der har fuldt men derimod noget så kedeligt som vinduesmaling.
Vi er igang med hele huset og det tager noget tid – er det ikke altid sådan at tingene tager længere tid end planlagt?! Sådan er det i hvert fald herhjemme.

Men på trods af det er der blevet tid til lidt mere kreativitet. Jeg har fået hæklet et iPad cover, det er jo ikke den største udfording, men som mit andet hækleprojekt, syntes jeg det var ganske passende. Og det startede også temmelig meget op ad bakke, da hele hækle arbejdet blev meget stramt efter 1-2 omgange… men heldigvis kom min mor på besøg og kunne opklare hvorfor. Jeg hæklede fastmasker og manglede omslaget undervejs. Da det var opklaret gik det meget bedre. Hvilken forløsning.

Og resultatet:

Manden fik lov til at designe coveret, da det er hans iPad. Og han ville hverken have flere farver, flere striber eller en knap som lukning.
Men syntes nu også det er meget fint i sin enkelthed. I de sidste 2 omgange, tog jeg 1 maske ind i hver side, så coveret lukker lidt til.

Og et lille sneak peak på de malede vinduer (regn selv ud hvilke vinduer der er malet, og hvilke der ikke er!)

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Elisa With Nielsen
  19. august 2012 at 9:33

  Hvor er det et fint cover.

  Du er velkommen til at tage et kig forbi min blog(:

  http://www.kreamanblogspot.com

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!