Et bolig tilbud

Vi går jo med flyttetanker og selvom vi ikke er 100% afklaret har vi sat et par ting i værk.

Den ene er, at vi skal have kontaktet en ejendomsmægler ud og vurdere vores hus. Vi købte det får 4 år siden, hvilke jo ikke er så lang tid. Men vi håber at huset er steget lidt i værdi, specielt i betragtning af de ting vi har lavet, som f.eks. nyt køkken, lofter, el og vinduer.
En stor usikkerhedsfaktor er dog det byggearbejde (kloakker) der pt. er igang i området. Efter planen skal det være færdig til sommer, men jeg er spændt på, om de vil vurdere, det er bedre at vente med at sætte huset til salg.

Samtidig har jeg aktiveret den boligopskrivning jeg har hos KAB. Og vi har faktisk allerede fået et par tilbud.
Den bedste kandidat pt. er et rækkehus i Rødovre, som jeg også skrev lidt om her, på 123 m2. Men grundplanen er lidt pudsig, de 123 m2 er fordelt på 3 plan. Som jeg har forstået det, er det bl.a. fordi man ønsker at gøre boligene billige og på den måde er der kun vand i stueetagen. Huslejen er da også kun 9.100 kr.

Husk at det er i aften jeg finder en vinder af en blomster-pakke fra Bayer. Så skynd dig. hvis du skal nå at være med!

Nedenfor er plantegningen med et standardforslag til indretningen. Rimelig oplagt opdeling omend vi nok ville bytte om på stue og soveværelse. Men hvad sker der når en bolignørd får fat i sådan en plantegning? Hun går selvfølgelig straks igang med at indtegne den med egne møbler. *G*

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Dina
    16. april 2015 at 20:09

    Jeg gør præcis det samme med plantegninger, haha! 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!