Stylist for en dag // by Lassen

Som boligblogger tager man jo en hel del billeder af sin bolig og diverse nips, og der kan vist ikke undgås at gå lidt styling i den. Sådan har jeg det i hvert fald, og man finder ud af hvor meget små justering kan have af betydning for helhedsindtrykket.
Derfor er det også en svær disciplin og jeg er ret fasicneret når folk som Terese Sennerholdt, Lotta Agaton og Riikka/Weekdaycarnival bare poster det ene smukke billede efter det andet. De kan sku noget og det “noget” er jeg ret nysgerrig efter.

Derfor kunne jeg også helt vildt godt tænke mig at vinde en konkurrence by Lassen i øjeblikket har kørende. Her kan man nemlig vende en dag som stylist.
Man skal style et eller flere billeder, hvor et by Lassen produkt indgår. Temaet er frit, det kan f.eks. være en stemning. Feminint, sommerligt, maskulint eller en brugssituation som ved et spisebord, på et kontor eller lignende.Vinderen bliver stylist for en dag til et photo shoot med by Laseen og billederne skal bruges til deres  efterårskatalog samt på hjemmeside, sociale medier mm.
For at deltage skal billedet postes på Instagram eller Facebook og tagges med #bylassenstylist2014.

Nedenfor ses mine bidrag, der kommer nok lidt flere inden d. 9.juni, hvor der findes en vinder. De kan også findes på Instagram under #kreavillasombylassenstylist. 😉
Jeg kan selv bedst lide det første billede, selvom det desværre er taget med mobiltlf og kvaliteten derfor ikke er så god.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Sine Smed
    30. maj 2014 at 10:17

    Synes at det er ret spændende at følge med i jeres styling af by lassen. I er virkelig dygtige til at få sammensat tingene.

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!