#Instainspo – Wooden interior

Det hvide valg er det sikre valg, det er pænt og det går man ikke galt i byen med. Men Helle’s hus – eller Fajh som hun hedder på Instagram – viser at andre valg kan være mindst lige så flotte.

Man kan godt få lidt cigar-kasse associationer, når man hører om træbeklædning af vægge, men det er langt fra den følelse man får her. Det lyse træ gør det moderne i udtrykket og er rigtig flot op mod de grafiske elementer.

Her kunne jeg godt bo.

Og så vil jeg vil gerne takke for alle jeres kommentarer i går! Jeg er glad for at syprogrammet falder i jeres smag, når jeg nu har valgt at reklamer for det her på bloggen, men kan se at Dicte også er et stort hit. 😉 Og og og… så kan man nu se gårsdags afsnit af Klar, parat, sy! online – også selv om man ikke har abonnement. Eller det ligner det i hvert fald, jeg har selv abonnement, så kan ikke lige teste det, men giv mig gerne et praj og det virker eller ej, se det her.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!