Dark walls


Agent Bauer // SkandiaMaklarnax via Planete Deco

Jeg har jo fået den her idé med at vores væg bag sofaen skal males i en farve. Det er en lidt “kedelig” væg, hvor der ikke rigtig sker så meget andet, så det kunne være fedt med lidt farve dér.
Faktisk er der også plads til en plantevæg. Planen er nogle kroge i loftet og så hængende planter. Men det giver jo så en udfordring til hvilken farven væggen får – det skal jo passe samme.

I første omgang faldt min kærlighed på lyserød, men desværre er min mand ikke heeelt overbevist om at det er en god idé. -Men jeg har også et godt øje til de mørke farver og blå eller grøn er straks mere “spiseligt for ham”.
Og så er vi jo næsten tilbage til udgangspunktet hvilken farve væggen skal have?

Jeg syntes der er rigeligt med blåt herhjemme, gråt er lidt for kedeligt valg, lilla/blomme kunne det godt være, men bliver man ikke hurtigt træt af den? Eller den kunne være grøn – det er min favorit. Her er jeg bare i tvivl og det vil være synd i kombo med en plantevæg?! På den anden side tror jeg også det kan være fedt med nogle forskellige nuacer af grøn.

Hjælp mig?! Skal det være blå, grå, blomme eller grøn?
Så flere inspirationsbilleder til mørke farver på væggen på mit pinterest board.

Translate


Susanne Vento via 79ideas // Elle Decor

Læs også

6 kommentarer

 • Svar
  Louise
  23. januar 2015 at 21:42

  Jeg tror sådan en dyb smaragdgrøn ville være så smuk, og spille rigtig fint op til planter! 🙂 jeg tror selv jeg ville blive træt af så stor en mængde blommefarve. Blå er dejlig, men hvis i allerede har en del, bliver det måske for meget? Vi har selv en mørk petroleumsfarvet væg i stuen, og jeg eeeeelsker den!

  • Svar
   KreaVilla
   24. januar 2015 at 19:58

   Dejligt at høre, lige det svar jeg søgte. 🙂

 • Svar
  Julie Emmelie
  24. januar 2015 at 10:22

  Det kan jeg klart anbefale. Jeg har gjort det inde i soveværelse, bag vores seng, og det giver en virkelig hyggelig stemning, man skal dog være opmærksom på at rummet bliver lidt mørkere (i forhold til at du vil gøre det i stuen), og så har det gjort at vi nu har lyst til at have døren åben ind til soveværelset, da det ser så indbydende ud.

  Putter snart et billede op inde på bloggen af vores resultat.

  -Julie Emmlie
  http://nr21.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   KreaVilla
   24. januar 2015 at 19:59

   Det lyder spændende og dejligt i er glade for resultatet!
   Jeg ser frem til at se billeder af det. 🙂

   Mvh
   Christina

 • Svar
  Marie-Louise Røhl
  24. januar 2015 at 16:20

  Hej, vi har efterhånden en del mørke vægge. I soveværelset er der marine bag sengen, som hovedhærde. Fedt til de ellers hvide vægge. På drengens værelse er der en mørk knækket koboltblå på en væg. Min datter har en halv sort væg bag sengen og i køkken/stue har vi en grå/petrol væg. Tror både grøn, blå og blomme spiller!

  • Svar
   KreaVilla
   24. januar 2015 at 20:00

   Sikke mange der faktisk har mørke vægge derhjemme, der er vist snart igen tvivl mere.
   Så skal jeg bare finde farvén som det skal være. 😀

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!