Vertical gardening

  //  //  //  // 

Med det gode vejr, kommer der også en spirende (høhø) lyst til at få gang i blomster, planter og grøntsager i haven. Og selv om “vertical gardening” nok er et fænomen opstået fordi folk kun har altaner eller små haver er jeg ret hooked på ideén.
Nok både pga. det visuelle, den overraskende effekt og man får brugt “rummet” på en anden måde end i traditionelle haver.

Faktisk er det også en ting man kan gøre indendørs, der er især det første billede fra collagen eller denne vil være god, fordi væggen bliver beskyttet godt. Man kunne også hænge potter eller små altankasser på, et armeringsgitter, som mange ellers bruger til at hænge f.x. postkort og lampe.
Men ellers er jeg vild med palleløsningen (2) og sko-opbevaringen (4) der i stedet er brugt til planter og krydderurter.

Jeg håber I er blevet inspireret til nogle anderledes løsninger for at få noget mere grønt derhjemme hvad enten det er horisontalt, vertikalt, indendørs, på altanen eller i haven.

************************************************************************

A long with warmer temperatures and more sunlight, follows a growing energy to plant flowers, plants and herbs in the garden. And eventhough “vertical gardening” are mostly used at balconies and small gardens I really like the idea for our garden.

Because of the visueal appearance, a surpricingly effect and that the space are used in such an untraditionally way.

But actually vertical gardening is also possible inside. For instance the first picture in the collage above or this one are good for inside use, because the walls are proteced. Another solution could be hanging pots on a iron gitter in addition to postcards and other small stuff.

Could you imaging to use some of these ideas at home, at you balcony or in you garden?

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Sebrina og Nicolai
  1. april 2014 at 8:43

  Jeg er også ret hooked! Ville så gerne have noget ala denne http://www.bloglovin.com/frame?post=2478568987&group;=0&frame;_type=l&blog;=2197364&link;=aHR0cDovL2RpeW9yZGllLmVsbGVkZWNvcmF0aW9uLnNlL2VuLWhhbmdhbmRlLXRyYWRnYXJkLw&frame;=1&click;=0&user;=0 herhjemme, men Nicolai er ikke lige så med på dén idé…! Endnu…

 • Svar
  Anne/FruFlittig
  2. april 2014 at 11:35

  Det er da virkelig en fin ide…tror jeg vil se hvilket muligheder der er herhjemme for sådan et projekt 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!