Daniel Wellington watch

Mit fokus her på KreaVilla er jo bolig og interiør og det er faktisk ikke kun her op bloggen  det er sådan. Det er ikke mange penge jeg f.eks. bruger på tøj og skønhedsprodukter – nok meget godt, for tør da slet ikke tænkte på hvor det så ville ende. Men indimellem skal der jo lidt nyt til og en ting jeg længe har manglet er et nyt ur.

Jeg har set Daniel Wellingtons ure på flere andre blogs og syntes de så rigtig fine ud, og var blevet lidt smålun på dem. Så da de spurgte om jeg havde lyst til et samarbejde blev det et ja tak.
Modellen jeg har valgt hedder Classic Sheffield Lady with rose gold og det passer jo rigtig fint til stilen herhjemme. Det er jo næsten synd at have på, så godt det passer sammen med den grønne marmor og kubusstagerne?!
Mht. kvaliteten så lever det op til forventningerne, det er også rigtig fint i virkeligheden og især urremmen er jeg positiv overrasket, læderet er virkeligt blødt og lækkert.

Men der er også lidt til jer. Hvis du også er kunne tænke dig et nyt ur, kan du få 15% rabat på www.danielwellington.com, hvis du bruger koden kreavilla. Koden gælder helt til 15. november.

Indlægget er sponsoreret af Danielle Wellington.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!