Bluetone bedroom

DSC_0569_2_LilleVores soveværelse er så småt ved at komme på plads.
Jeg har fundet nogle flotte fotoplakater med et rolig udtryk, som jeg syntes passer rigtig godt ind i et soveværelse. Og er holdt i blålige toner, så det matcher vægfarven.

Jeg skrev om tidligere om mit natbords-lampe-dilemma og endte med at købe lampen fra Normann. Men desværre er den allerede gået i stykker.
Jeg skulle liiige teste hvordan det så ud med forskellige billeder og satte dem så på natbordet lænende op ad væggen. Det gik også fint, lige indtil jeg rystede dyner. Bum! Billede væltede og tog lampen med i faldet. Det kunne det sjovt nok ikke holde til.
Lektion: Natlamper skal ikke være af glas! *S*

Den lille plakat er fra Minimalistic Mess og den store plakat fra Fotofactory. Billederne er taget af to omgange, så der er byttet lidt rundt på plakaterne og den store plakat nedenfor er fra Kristian Holm. Knudepuden kan du finde en vejledning på her, dip die puden er fra Magasin og babushka dukker købt hos Kirkesjov.
Farvekoden på væggen hedder S6020-R90B.
DSC_0572_2Lille
DSC_0574_2_Lille

Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Joan
  21. september 2015 at 22:38

  Eeeej hvor er det øv med den lampe 🙁 Men super hyggeligt ser det ud.. 🙂

 • Svar
  Anne
  3. oktober 2015 at 20:51

  Lækkert soveværelse. Er meget inspireret. Hvor er farven fra? Hvad mærke hvor kan den købes? Er helt vild med den.

  • Svar
   KreaVilla
   21. oktober 2015 at 11:51

   Skønt at høre.
   Farvekoden er en standardfarve kode, så den kan bruges hos alle farvehandlere. Men specifik er den maling vi har brugt fra Becker med en glans 5.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!