Juletræet på besøg

Så fik vi (endelig) købt årets juletræ!
I søndags deltog jeg i Finderskeepers julemarked, så indtil da gik min tid med forberedelser dertil. Men mandag var vi ude at købe årets juletræ. Vi købte det i noget så idyllisk som Silvan. Vi ville nemlig også gerne have en juletræsfod, der kunne være vand i så træet kan holde sig længere. Og man kunne også få nogle ganske fine træer, så hvorfor ligge og køre rundt efter det.
Og måske skal man så lade børnene hjælpe med at pynte. …men jeg er stadigvæk så meget barn at det kan jeg ikke vente med, så det blev gjort da datteren var lagt i seng.
Sikke en smuk historie var?!

Men er det så; juletræet!
Temaet for i år er, som I nok kan ane; hvid, træ og kobber.
Jeg er altid lidt overrasket over hvor meget julepynt der skal på, for at det ser ud af noget. Så jeg syntes stadig der kan komme lidt mere på – og så mangler der jo også vigtige detaljer som gaver og stjernen. Den har jeg planer om selv at lave i kobber.

Juletræstæppet er et jeg selv hæklede sidste år i zpagetti garn.

Jeg er allerede rigtig glad for vaffelhjerterne fra Helle Grejsen

Kobberophængene har jeg selv lavet, træ-stjernen er fra Pernille Folcarelli og pelshjertet er købt i Designkartellet i Brønshøj.

De nedereste grene blev klippet af træet (så der er plads til STOOOORE pakker *G*) resterne pynter også.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Helena
  12. december 2013 at 0:06

  Hvor er det fint, og jeg kan godt lide, at du holder det enkelt,

 • Svar
  Frk. Smed
  12. december 2013 at 9:57

  Det er blevet super flot. Dejlig farvekombination af julepynten.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!