Vind 5000 kr til bolig shopping i Magasin

Indlægget er sponsoreret af Magasin.

Min foretrukne shopping er internettet, det ér bare det nemmeste, især når man har børn og fuldtidsarbejde. Så man kan sidde i ro og mag i sin sofa, når børnene er lagt.

Magasin har en webshop, men det er nu ikke den jeg bruger mest. Når jeg handler i Magasin er det hovedsagligt den fysiske butik jeg bruger, fordi det giver en god mulighed for at se og mærke tingene. Og de har stort set alle mærke indenfor bolig og interiør; de store etableret som Royal Copenhagen, Kay Bojsen og Stelton. Nogle af de “nyere” mærker som Ferm Living, Hay og By Lassen. Og faktisk har de også en afdeling for upcommers (i hvert fald i den i København). De forhandler også mange forskellige plakater fra bl.a. VisseVasse, I Love My Type og Livink.
Det jeg prøver at sige er, at de har et rigtig bredt udvalg.

Derfor kan man som regel finde det man søger. Og ved man ikke hvad man søger, kan man som regel finde inspiration.

Bor du ikke i nærheden af en Magasin, kan du også finde masser af inspiration online, da de også udgiver et blad. Bladet hedder Living og her kan du f.eks. se en boligreportage fra Emil Thorup og min blogger kollega Frk. Overspringshandling, samt fif til spændende bolig-profiler på Instagram.

Nå, sikke en lang teaser til den konkurrence. Men der er en mening med galskaben, for at deltage i konkurrencen, skal du nemlig finde din boligfavorit. Derefter skal du:
– Tage et billede af hvor i dit hjem din boligfavorit skal stå.
– Post det på Instagram, skriv hvad der er din favorit og brug tags’ene #makeyourselfathome og @magasindunord.

Du kan deltage indtil d.19. april og husk at din profil skal være åben.

Reagensglas fra Magasin og Magasins magasin Living.

Bordeaux pude fra Magasin.

Læs også

6 kommentarer

 • Svar
  Cecilie Amalie Brevadt
  7. april 2015 at 21:10

  Wow, en fed konkurrence. Den må jeg da helt sikkert lige deltage i!!! 🙂

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  • Svar
   KreaVilla
   8. april 2015 at 23:26

   Det kan jeg godt forstå, jeg deltager også selv. :see_no_evil:

 • Svar
  Katrine
  18. april 2015 at 22:32

  Hejsa!
  Jeg faldt tilfældigvis over din blog da jeg surfede lidt rundt på pinterest. Den er bare super fin. Jeg har forelsket mig i den fine planteskjuler som hænger på din opslagstavle, som man kan se på billedet. Hvor er den fra om jeg må spørge? 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   3. maj 2015 at 21:22

   Skønt at høre – velkommen til.
   Potten hedder Asker, er fra Ikea og er egentlig køkkentilbehør, f.eks. til at have bestik i.
   Men… desværre er den udgået! Rigtig ærgerligt, for den er så fin.

   • Svar
    Katrine
    3. maj 2015 at 22:38

    Ej, det var ærgerligt! Men mange tak for svar. Jeg må på jagt på diverse genbrugssider så 😉

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!