Brass ornaments


FERM Living (affiliate) //  Copenhagen Craft // Kristina Krogh

Man kan vist godt sige at messing efterhånden har overhælet kobber, og det er også en bølge jeg er hoppet med på. Jeg kan godt lide at den ikke er helt så dominerende, og så står messing og blå rigtig godt sammen.
De to farver er også valgt til års juletema i KreaVilla’en.

Ovenfor er min favorit julepynt i messing.
Jeg er fan af Kristina Krogh hun laver nogle meget flotte plakater og de her ophæng er også lige i skabet syntes jeg. Ophængene fra Ferm er også super flotte i sin enkelthed, men da jeg har nogle messingrør liggende, bl.a. dem jeg brugte til DIY bolden, så vil jeg selv lave nogle lignende selv. Det skal jeg selvfølgelig nok også vise her på bloggen.

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Malene
  15. november 2014 at 10:53

  Kan kun være enig! messing er virkelig flot – skal også ud og jagte det til loppemarked om lidt 😉

  Glæder mig til at se flere billeder af jeres juleindretning. Her tror jeg vi holder os til rødt og guld i år, men kunne bestemt godt finde på at vove mig ud i nogle spændende og ikke nær så traditionelle farver næste år 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   15. november 2014 at 22:29

   Har godt luret, der også kan købes en del messinge ting på loppemarkeder, jeg har også selv en gammel morter, som dog “bare” er arvet.
   Mht. juletemaet, så syntes jeg det er sjovt at udfordrende at lave ting man sagtens kan se hører julen til, selvom det ikke er en traditionel julefarve. Så får man lidt mere fokus på former og brug af f.eks. ornamenter. Så det kan jeg godt anbefaler. 🙂

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!