Seneste køb – Black n’ white

Omaggio vase // Rionet til tavle // Planteholder til tavlen // POV lysestage
The kids poster // Pedalspand // Hello poster

Egentlig havde jeg lyst til at lave et indlæg om ting jeg ønsker mig, men når man følger diverse boligblog og instragram profiler bliver man fristet rigeligt til at ønske sig nye ting. Derfor tænkte jeg det ville være bedre at stoppe og se tilbage på de ting jeg rent faktisk har købt den sidste tid.

Og I kan nok ane et tema ikke?!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Karina Viki
  16. maj 2014 at 8:52

  Jeg er VILD med de to posters og nåh ja vasen som jeg selv har i gul 🙂

 • Svar
  Søs / ChinavianLiving.dk
  16. maj 2014 at 9:31

  Den er Hello-kanin-plakat er da alt alt for nuttet!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!