Designtrade #4 – Marmor, Beton, Kobber og Messing

I får altså lige et sidste indlæg fra DesignTrade over temaet kobber, messing, marmor og beton.
Dette er jo ikke helt nye trends, men de fortsætter og der var et par virkelig fede produkter i mellem, som fortjener at blive vist frem.
Messing har været lidt fremme, men hvis den plads messing havde blandt produkterne på DesignTrade bliver det meget større – måske det “nye kobber”.

De to første billeder er lysestager af mærke LoMonto.
Man køber en tynd “base” og så kan man sætte ringe af forskelligt materiale og tykkelse på. På den både kan lysestagen varieres.
Jeg elsker når der er fleksibilitet i et produkt og man selv kan påvirke det endelige design. Og de her er er altså udført super flot.

Broste havde også en del kobber og bl.a. disse kobber-frugter. Der var flere stande der havde kastet deres kærlighed på frugter, der også kunne findes i træ og beton.
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om det, umiddelbart tænkte jeg NOOoo! men måske er det en ting der efter lidt betænkningstid godt kunne vinde indpas?!

Marmor, kobber og messing i store mængder hos Base 212

Louise Roe have nogle meget fine og elegante produkter. Super smuk marmor og er også vild med de røgfarvet fyrfadstager, flasker og vaser.

IO Scandinavian er et firma jeg slet ikke kendte, men som I kan se gør de sig i nærmst alt inden for beton (som egentlig er fibercement).
Især faldt jeg for de borde som var kombineret med træben. Det giver et let og mere elegant look, og selv min mand var positiv over for det da jeg viste ham bordene.

De har også kastet deres kærlighed på frugterne..!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Sine Smed
  13. januar 2014 at 13:46

  Øj nogle dejlige billeder du har fået taget Christina!

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  13. januar 2014 at 19:41

  1000 tak, døjede ellers en del med lys/skygger og indstillingerne på kameraet.Motiver var der dog masser af. 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!