Plant shelfie

Jeg elsker julen (hvilket I nok har fundet ud af, eller meget snart kommer til) og jeg elsker også planter og at nipse rundt – eller skulle vi kalde det styling?! Det lyder bare så fint og fornemt. 😉

Så da “Urban Jungle Bloggers“ i denne måned opforderer og udforderer til at vise et plante shelfie”, var jeg på.
Urban Jungle Bloggers er et koncept startede af to bloggere; Igor og Judith. Det startede før den store plantetrend væltede ind over os, men er jo højaktuel. De ønsker at flere får kendskab til planter og bruger det i deres indretning, og de samler råd og inspiration til at have et grønt hjem uanset om man bor i hus eller lejlighed.

Jeg har efterhånden en del levende planter, hvilket på sin vis er imponerende, for jeg har også en del planter på samvittigheden. Men de giver virkelig noget liv og varme syntes jeg og jeg kan slet ikke forestille mig et hjem uden planter mere.

Det kunne være fedt hvis nogle af jer derude har lyst til at lege med, enten med et blogindlæg eller på Instagram, hvor du kan bruge hashtagget #UrbanJungleBloggers.

Læs også

6 kommentarer

 • Svar
  Anne
  25. oktober 2014 at 10:04

  Hvor er det fint 🙂 Det er nok fordi jeg er ikke er helt ung, at jeg slet ikke kan forestille mig at have et hjem uden planter. Jeg ville i den grad savne grønne indslag, men jeg kan jo godt se at jeg nok har de “forkerte” planter i mit hjem 🙂

 • Svar
  Igor
  26. oktober 2014 at 1:42

  What a great plant shelfie! Thank you so much for taking part in our Urban Jungle Bloggers series!

 • Svar
  Judith
  26. oktober 2014 at 12:18

  Ohhhh so beautiful Christina! I love all the many many details on your shelves… and your Pilea is so pretty and big! Very fun you added a few white trees and the Lego head, a hint of Christmas and Halloween which are just behind the corner 😉 Thank you for joining us again this month!

 • Svar
  Andy
  29. oktober 2014 at 22:59

  Åh, hvor er det en lækker kalender der har øverst på reolen. Undskyld hvis jeg går helt off-topic her, men hvor er den fra?

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!