NorthModern


Louise Roe

Det er næppte gået den flittige instagrammers næse forbi, at NorthModern interiør messen er skudt igang. Men når man selv afsted og overmandes af den ene lækre stand efter den anden med smuk styling og varer, ja så må man jo dele.
Hvis du kan tåle lidt mere, er her lidt flere billeder, ord og nyheder.

Igen tvivl om at plantetrenden fortsætter for fulde gardiner, med både masser af planter i stylingerne og så spreder den grønne farve sig også til vægge, puder, plakater mv.
En ting jeg dog syntes halter lidt er et større udvalg af potter. Der syntes jeg kun det er ferm Living og de hængende potter nedenfor af Anna Blach, der gør sig bemærket. De er til gengæld også lækre og detaljen med lædersnorre rammer virkelig plet.
Louise Roe har dog også udviddet brugen af hendes Willy og Wilma vaser til at putte planter i. Fed effekt.


VisseVasse // Anne Black

VisseVasse er jo kendt for hendes Danmarks motiver i pastelfarver. Men her kommer snart en serie nye plakater inspireret af Art Deco stilen og hvor der er skruet lidt ned for farverne. Desuden har hun lavet en ABC plakat til børnene med enten lyserød, mintfarvet eller lyseblå baggrund.
Og så se lige den grønne vægfarve?! Kunne godt være jeg kunne overtales til en mørkegrøn væg fremfor en lyserød, som jeg har talt om her. Men jeg har også planer om nogle hængende planter ved den væg og er jeg bange for at farven ikke vil lade panterne komme til sin ret..
Hvad siger I? Mon det bare vil være flot med forskellige grønne nuancer? Eller er det no go?


Playtype

Der er også nogle nyheder indenfor plakaterne.
Især bed jeg mærke i Playtypes nye serie Shy. Omdrejningspunktet er stadigvæk typografi, men mixet med fotografiet, idet de har taget billeder af et bogstav på gennemsigtig transparant folie. Igen fed effekt!

Nedenfor et billede fra et af inspirationsområde, hvor især plante plakaterne på væggen fangede min opmærksomhed. De er lavet i retrostil, men nyoptrykt og er lavet af The Dybdahl Co.


Tom Dixon // Reflections

Etch lysestagen er ikke en nyhed, men det er den sorte farve! Jeg har ikke nogle af de øvrige stager, da jeg syntes de er lidt overeksponeret. Men den her sorte, den bliver svær at modstå.

Sidst men ikke mindste fangede de skulpturelle spejle fra Hugau & Larsson min opmærksomhed. Jeg kan virkelig lide stilen og det spil det vil give til en væg fremfor bare en plakat. Bordene er virkelig fede, på den overdrevet måde dog, så de finder nok næppe herhjem. Men de er virkelig flotte, dekorative og en ting man fascineres af.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!