Gardiner – What look?!


Indrømmet det er ikke gardiner, der står øverst på listen, når vores nye hjem skal indrettes, og sådan gætter jeg på at mange har det?! Ikke desto mindre er det en nødvendighed, hvis man gerne vil skærme for sol og nysgerrige blikke.

Men jeg syntes virkelig det er svært, for hvordan skal de lige se ud? Jeg er bestemt ikke til pyntestilen, med store gardiner i velour eller med kvaster. Egentlig skal de helst ses så lidt som muligt syntes jeg. Med det rigtige gardin betyder det heldigvis ikke at rummet bliver mørkere, tværtimod kan gardinet være med til at sprede lyset og skabe et mere lyst rum.

Indenfor den kategori har Stila et bredt udvalg, som det ses af inspirationsbillederne ovenfor. De to første billeder er plissegardiner, som nok er min favorit, de er meget neutraler og fylder næsten ikke noget hverken visuelt eller i rummet. I soveværelset er brugt et lamelgardin, som typisk forbindes med kontorer, men som vist her kan det bestemt også bruges i hjemmet.
Og selv på et råt badeværelse kan et gardin finde sin plads, her et rullegardin.

Stila‘s hjemmeside kan du finde endnu mere inspiration og selvfølgelig også de forskellige valgmuligheder der er. Indlægget er sponsoreret af Stila.

Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Tina Eilenberger
  24. juni 2015 at 8:04

  Da vi endelig fik taget os sammen til at købe gardiner fandt vi et fint plissegardin.
  De kan sidde oppe eller nede i vinduet og vores yndlingsindstilling er med gardinet nederst da vi så får mest muligt lys ind samtidig med vi skærmer mod forbipasserende.
  Det beste af det hele er at de er fra Jysk (modellen hedder Anholt) og til en yderst rimelig pris.

 • Svar
  Nadia Kaplan
  9. juli 2015 at 18:36

  Super fint indlæg. Man tænker ikke så meget over gardiner, men de gør tit en stor forskel på rummets udseende og indretning.
  – rigtig fin og inspirerende blog du har. følger nu med på bloglovin.

  – har pt. en konkurrence kørende på bloggen.
  // http://www.neronoir.dk

 • Svar
  Liselotte Hansen
  30. juli 2015 at 7:27

  Vi. Min mand og jeg, har været heldige med panelgardiner, som også mange gange er med til at skabe ro i rummet. De er dog ikke ideelle i neutrale farver

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!