Klar, parat, sy! + Vindere af TV2 Play abb.


Opbevaringspose af Leizy B

Fik I set første afsnit af Klar, parat, sy? Ellers ligger det online på TV2 Play her.

Hvis du er blevet inspireret til at kaste dig over noget syning eller mangle det sidste skub, vil jeg vise et par fine sy-projekter. At sy behøves ikke kun være tøj, det kan også sagtens være til hjemmet. Det mest oplagte og overskuelige er nok puder og man kan jo lave utallige varianter; lige fra to stykker stof, der bare sys sammen, til patchworkpuder med pipping kant og lynlås. Så man kan selv varierer sværhedsgraden alt efter ens formåen.


Puden Leizy B, se en vejledning til syteknikken her.

Puden ovenfor er måske ikke den første man skal kaste sig ud i, men elsker det Lisbeth med bloggen Leizy B laver. Det ligner hun bare kaster farverne sammen og alligevel ser det super godt ud, jeg mistænker det nok ikke er helt tilfældigt. 😉

Det er også hende, der står bag opbevaringsposen på det øverste billede. Efterhånden kan man jo købe en hel del af den slags opbevaring, men fordelen ved at lave sit eget, er jo at man selv kan bestemme størrelse og farver. Den kan f.eks. også sys i en større version til gulvpose, eller en mindre version til en brødkurv.
Projektet er et rigtig Ikea projekt, med det stribede lærred fra Ikea, som afstivning indeni er brugt en Ikea pose og så bomuldsstof til foer og kanten.

Håber det var nogle syprojekter der kunne inspirerer? Og ellers har jeg set at den kreative udfordring i aften i Klar, parat, sy idag er fastelavnskostumer. Jeg er spændt på at se hvad de finder på. Det er i aften kl.20.50, at det sendes.

Men jeg havde jo også lovet at finde 3 vindere af et TV2 Play abonnement, så det må jeg hellere også få gjort. De 3 heldige er:
Helena, der ikke har noget tv-signal (kommentar nr.4)
Anni, der er på køjskole
– Og Victoria, der elsker at lave og følge med i kreative projekter!

Jeg håber det falder i god jord og kan bruges! Skriv til mig på christinasandersen@gmail.com, så I kan få jeres 3 måneders abonnement.

Indlægget er sponseret af Tv2 Play.

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Helena
    16. oktober 2014 at 15:39

    Ihhhhh det jo mig, hvor er jeg bare glad, sender dig straks en mail

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!