How to become a good blogger – Part 2

Jeg bevægede mig lidt på gyngende grund i går, med et satirisk indlæg. Det er ikke noget jeg ellers laver, så tænkte godt at mine intentioner kunne blive mistolket.

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg ikke ser mig selv som bedre end andre, og formålet var heller ikke at lange ud efter nogle specifikke. Indlægget kom sig af, at jeg selv er kørt lidt surt i Instagram og tænker hvad jeg kan bidrage til? Jeg har jo ligesom vist hvordan jeg bor, og tænker at folk gider da ikke blive ved med at se billeder af min reol og spisebord?

Desuden er det vist et faktum at mange boligbloggere og instagrammere har de samme ting – jeg har selv 5 ud af 6 ting på billedet. Men når man ser en ting som f.eks. kubusstagen, der jo er pæn og klassisk, og mange poster flotte billeder, hvor den indgår. Så jeg tror næsten det er uundgåeligt, at der opstår et ønske om også selv at have en. Men derfor kan det altså godt komme til, at hænge lidt en ud af halsen til sidst, med alle de cedertræer der er i ens feed.
Og så går det af mode og så kommer der nogle andre ting frem.

Det var vist egentlig bare det jeg ville sige, men ikke gad skrive. Men det kom jeg jo så til alligevel.

Ja, jeg har selv en kubusstage, en Le sac pose (faktisk to) og masser er planter.

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Sara
  28. november 2014 at 15:42

  Jeg kunne nu godt gennemskue ironien der lå bag indlægget, og jeg er faktisk lidt overrasket over at der var så mange der IKKE opfattede at indlægget var lidt “for sjov”, og i den grad ramte dig selv lige så meget som alle mulige andre bolig-bloggere! 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   28. november 2014 at 23:21

   Dejligt at høre, at det nogle forstår den oprindelige hensigt. 🙂
   Tænker at måske bare nogle leder efter en grund til at komme med knap-så-postive kommentarer?!

   God weekend til dig!

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!