How to become a good blogger


Source // Dymo // Wooden hand // Kubus // Block table // Le sac

For lidt tid siden skrev jeg lidt “bag om” bloggen, f.eks. hvordan man kan tjene penge på at blogge. Det var der meget interesse for, så jeg tænkte at jeg i dag ville give et par andre fifs til det at blogge.

Da man jo viser mange ting fra sit hjem, er det vigtigt at man har de rigtige ting selv.
F.eks. er Le sac en papier et must have, den er ikke særlig dyr og kan bruges til alt. Den er godt nok lavet af papir, men man kan jo bare købe en ny, hvis den ikke holder.
Kubus stagen og en wooden hand (kald det for guds skyld ikke en træhånd!) er også must have og er super styling objekter, når man skal tage et par hurtige billeder til Instagram.

Hvis du ikke er særlig kreativ, men gerne vil foregive at være det, så køb en dymo hurtigst muligt! Og så passer den jo både en i den monokrome og grafiske trend – dobbelt trendy!
Sidst men ikke mindst, så fyld dit hjem med planter. Det er heldigvis langt billigere end diverse designer møbler såsom Block bordet fra Normann, men husk det skal være planter og ikke blomster – blomster er yt! Gå f.eks. efter Monstera, Pilea, sukkulenter, kaktusser og cedertræer.

Alle ovenstående links er selvfølgelig affiliate links – det er også vigtigt, at huske for at blive en god blogger!

Læs også

15 kommentarer

 • Svar
  Maia
  25. november 2014 at 18:51

  Har kun masser af planter, og en dymo…. Jeg ville være en dårlig blogger 🙁

  • Svar
   KreaVilla
   25. november 2014 at 20:06

   Hehe, ja der er plads til forbedringer. Ellers må du blive krea-blogger. 😀

   • Svar
    Maia
    25. november 2014 at 20:14

    Haha! Men dejligt indlæg. Specielt for en der ikke forstår, hvorfor ens hjem skal ligne alle de andres 😀

    • Svar
     KreaVilla
     25. november 2014 at 20:28

     Jeg er enig, men når man følger med indenfor bolig og interiør, tror jeg det er svært ikke at lade sig påvirke og også komme til at ønske nogen af tingene.

     Men det er også lidt sjovt, at det ligefrem er en trend at ville være unik. Kan alle være det? Og have noget ingen andre har?
     Og for et par måneder siden havde Alt Interiør og så en artikel om hvordan man kan få en unik stil. Men kan man mon lave en guide til det?!

     • Maia
      25. november 2014 at 20:42

      Helt enig. Kan heller ikke snige mig udenom, at jeg selv er inspireret af dem jeg følger på instagram. Uden insta havde jeg ikke fået inspiration til mit nye og højt elskede spisebord(yes yes, plankebord ligesom alle de andre. MEN i stedet for lodrette planker, er de savet over så det er en masse der er 45 grader “skrå”).
      Men guide til unik stil? Argh, den skal de længere ud på landet med. Unik er personligt, efter min mening 🙂

 • Svar
  Anne Mette
  25. november 2014 at 19:11

  Hvad har du ondt i røven over? 😉

  • Svar
   KreaVilla
   25. november 2014 at 20:03

   Nu er det jo ikke en fitness blog, så har ikke ondt i røven. 😀

 • Svar
  Sofie
  25. november 2014 at 23:09

  Du er da ikke et hak bedre selv.. Du kopierer da også selv som bare pokker.. Kigger man på din Instagram, så ligner dine billeder da 1000-vis af andres derinde.. Så klap lige hesten 😉

  • Svar
   KreaVilla
   26. november 2014 at 7:55

   På trods af din smiley, læser jeg det nu som om, det ikke er ironisk.
   Indlægget er ikke ment som, at jeg syntes jeg er bedre end andre, men selvom man er i “det”, så kan man også godt blive træt af at alle har eller vil have de samme ting eller viser et billede af den samme regnbue. Men som jeg skriver ovenfor, så tror jeg på den anden side, det er naturligt at man bliver inspireret og påvirket af alle de ting man ser, og også selv får et ønske om at få nogle bestemte ting. Personligt følger jeg i hvert fald profiler, jeg syntes er spændende og viser nogle flotte ting/stil/billeder.

 • Svar
  Søren
  26. november 2014 at 11:27

  Det er virkelig usmageligt at du langer sådan ud og linker indirekte til en anden persons Instagram profil med teksten: ‘Hvis du ikke er kreativ men gerne vil foregive at være det… Skal du gøre således:’
  Det glæder mig at folk ser lige igennem dit indlæg, og giver dig igen. Fy for satan, hvor har du dog små sko på!
  Måske tilfældet er sådan fordi din egen blog er ligeså spændende og innovativ, som en 5.klasses elevs beretning om en tur i IKEA.

  • Svar
   KreaVilla
   26. november 2014 at 13:31

   Ro på, jeg langer ikke ud efter andre, men lige så meget mig selv. Måske burde jeg have brugt et af mine egne billede, men det er bestemt ikke for at disse Anne, hun gør jo tingene ligesom alle gør.
   Og hvis du syntes min blog er så kedelig, så undrer jeg mig egentlig mest over hvorfor du læser med?

 • Svar
  Johanne
  26. november 2014 at 18:27

  Holy moly nogle kommentarer. Jeg vil bare lige sige, at jeg sagtens kunne læse den sarkastiske tone i dit indlæg. Og jeg har det ret meget på samme måde, som du beskriver i post 2.

  Jeg læste for noget tid siden et interview med Lotta Agaton, hvor hun opfordrede andre stylister til at “Be true to your gut feeling, don’t look at others because what you see is already done…”. Og det er jo bare så rigtigt, men også mega svært.

  • Svar
   KreaVilla
   28. november 2014 at 23:23

   Dejligt at høre, at det nogle forstår den oprindelige hensigt. 🙂
   Tænker at måske bare nogle leder efter en grund til at komme med knap-så-postive kommentarer?!
   Men god ting at have i baghovedet, for ja alle kan ikke opfinde den dybe tallerken eller være først.

   Rigtig god weekend til dig!

 • Svar
  Emma Witte
  29. januar 2015 at 13:38

  Nu er jeg ved at have læst dette indlæg nogle gange. Og jeg elsker den ironiske tone. Jeg kom lige til at læse nogle af kommentarerne og jeg kan godt høre ironien og synes det er fedt skrevet. Thumbs up herfra! 😀

 • Svar
  Boligblogs | emmawitte blog
  9. februar 2015 at 11:29

  […] mange ting jeg bliver forelsket i med det samme. Jeg elskede det indlæg KreaVilla skrev (læs det her), hvor hun med en vis ironi skriver, hvordan du bliver en god boligblogger. Selv er jeg helt vil […]

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!