Genbrugsplanter

Jeg er vild med alle de ideér der skyder op omkring plantetrenden. Seneste er jeg støt på en shop men genbrugsplanter og plantebyttedag.
Begge projekter bygger på det faktum, at folk får planter i overskud, enten er de vokset sig for store, eller man har fået for mange, måske man har lavet aflæggere af en moderplante. Og hvad skal man så gøre af sine planter? Samtidig er der mange, der gerne vil have planter, specielt med den boomende plantetrend.

Recycled plants sælger unikke genbrugsplanter, fyldt med affektionsværdi og der følger en historie med, om hvor planten kommer fra. Planterne er købt eller klunset af gode mennesker, der mener at man ikke smider guld på gaden.
Søger du en helt speciel plante, tager de gerne udfordringen op. Og har du planter du ikke har plads til tager de gerne imod dem.

Plantebyttedagen er arrangeret af DYRK NØRREBRO og afholdes på taget af Blågårdsgadeskolen, hvor de har etableret en byhave.
Her kan man enten medbringe planter man har I overskud eller finde nye planter, eller som de siger bortadopterer eller adopterer nye planter. Og det er selvfølgelig ganske gratis.
Plantebyttedagen foregår d. 10. maj fra kl. 12 til 16 på taget af Blågård Skole.
Adressen er Skyttegade 1, 2200 København N.

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Joan bagger
    14. april 2015 at 14:09

    Ej sikke en fed ide.. 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!