Forårstendenser og SS15 kataloger


Broste. Foto Line Thit Klein, styling Marie Graunbøl

Januar er måneden, hvor sløret løftes for forårets nyheder. Der vises frem på messer, f.eks. North Modern i Bella Centeret og Formland i Herning og kataloger for de forskellige brands offentliggøres.

Som interiør interesseret er det spændende hvad de kommende tendenser er, og hvad de forskellige brands er kommet op med, men jeg vil heller ikke bombardere jer, med det ene katalog efter det andet. Så jeg har samlet nogen af de store kataloger, som allerede er tilgængelige – nemlig Broste, House Doctor, Madam Stoltz og Tine K Home.

Og der er allerede nogle tydelige tendenser.
Kobber er røget ud til fordel for messing. Der er masser af nips, og specielt er der flere brands, der kommer med bestik i både messing, kobber og sort metal.
Mht. farverne er der allerede en del blå og grønne farver. Tendensen for den kommende sæson er at farverne er meget dæmpet. Neon er long gone.
Planterne bliver. De bed sig fast i 2014 og det fortsætter. Der skal gerne være flere og større og alle steder der er plads til dem, også gerne på væggen eller hængende fra loftet.
En anden ting der kommer endnu mere af er kurve. Du vil kunne få kurve i alle afskygning og størrelser og endda i forskellige farver. Der kommer også forskellige kurvemøbler. Dem tror jeg liiiige jeg skal vænne mig lidt til.

Rigtig god fornøjelse med katalogerne – der er til mange timers kigning.
Og husk, katalogerne er produkter for forår og sommer. Så nyhederne kommer først på markedet i løbet af de kommende måneder.

House Doctor


Tine K Home


Madam Stoltz

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Cecilie D
  7. januar 2015 at 18:23

  Jeg er helt vild med akvarel illustrationen på væggen, ved du hvor den er fra?

  • Svar
   Christina / Kreavilla
   7. januar 2015 at 18:32

   Helt enig, den er super flot. Desværre tror jeg bare det er en vægdekoration de har lavet til kataloget. Man kan få motivet som servietter, selvom det ikke er heeeelt det samme.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!