Christmas is coming

Jeg ville egentlig have lavet en post, og spurgt jer om I er klar til lidt juleinspiration og DIY’s på bloggen. Men how am I kidding?! Jeg er gået i gang med mine juleforberedelser og kan nok ikke holde mig tilbage.
Så det ville være et af de der spørgsmål, som “man” nogen gange stiller til sin kæreste og hvis han svarer det “forkerte” så retter man sig alligevel ikke efter det.

Så jeg må hellere lade være med at spørge og I stedet bare sende en lille advarsel.
Men jeg er nu alligevel nysgerrig for at høre, hvor når I starter jeres juleforberedelser?

Læs også

7 kommentarer

 • Svar
  Monica MoWe design
  21. oktober 2014 at 20:47

  I privaten adrig før 1. søndag i advent. Men som blogger er det jo noget lidt andet…:)

 • Svar
  Anne-Dorte
  21. oktober 2014 at 22:01

  Idet jeg har bestemt mig for at julegaverne i år skal pyntes med strikkede julekugler a la Arne og Carlos startede jeg for en måneds tid siden… Men der kommer ikke pynt frem før 1 søndag i advent eller 1/12 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   22. oktober 2014 at 12:55

   De er virkelig også fine de julekugler, lige på det punkt er jeg ret ærgerlig over ikke at kunne strikke.

 • Svar
  Gro
  22. oktober 2014 at 10:18

  Jeg er så småt ved at finde julestof frem til et par projekter, og i november kommer der nok lidt julerier snigende… Julekasserne henter jeg på loftet i slutningen af november, når kæresten er til julefrokost med studiekammeraterne, så pynter ungerne og jeg op imens 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   22. oktober 2014 at 12:58

   Det lyder hyggeligt med julepynteri med børnene, min datter er også så stor nu at hun kan huske sidste års jul og glæder sig.
   Men når man selv skal lave nogle ting, skal man jo være ude i lidt god tid. 😉

 • Svar
  Maria
  22. oktober 2014 at 10:21

  Uha forberedelserne er i fuld gang. Kalenderlyset er købt og overvejelserne om, hvor juletræet skal stå (efter vi har flyttet om) er begyndt, men intet julepynt eller julemusik (bortset fra det der kommer i tv om en uges tid) kommer frem før 1. december. Men så får den til gengæld også fuld skrue.

  • Svar
   KreaVilla
   22. oktober 2014 at 13:03

   Personligt at jeg også mest til forberedelserne, men er også lidt utålmodig anlagt, så forberedelserne starter bare tidligt.
   Hvilket lys har du købt?

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!