Flere puder og panda’er

Vi er ved at være godt opdateret på pudefronten herhjemme, mem jeg havde lyst til at sy flere puder. Især skypuden jeg har set rundt omkring og så faldt jeg over nogle forskellige dyr Puk tidligere har lavet.

Nede i min datters vuggestue har de en hyggelænestol og madras på gulvet – meeeeen INGEN puder.
Og så var det jo klart at det måtte jeg lave.

Pandapude. Det er første gang jeg broderer og jeg skulle vist have broderet med en tykkere tråd.
Sky-pude (tykkere tråd tjek) og “sol”-pude a la mine runde puder,
men tænkte snorene ikke var så hensigtsmæssige i en vuggestue.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Trine/Stjernepels
  12. oktober 2012 at 19:56

  Nurh, søde puder – og sød gerning, dem vil de da nyde i "vuggeren" 😉

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  12. oktober 2012 at 20:05

  Ja, de har allerede takke for dem flere gange – men det skønnest er nu at se når ungerne ligger på puderne eller render rundt med pandaen. Så smelter man lidt indeni.

 • Svar
  Hos Frøken Jensen
  12. oktober 2012 at 20:09

  Det er da nogle NULLER-GØJER af puder, du har fået lavet der…jeg er vild med skyen…jeg har prøvet at lave dem selv, men de blive bare ikke sådan…iiiih!!! Ikke noget bedre, når børnene bruger det man laver til dem ;O) Hilsen Betina

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!