Wallhanger a la KreaVilla

Vil lige give lyd fra mig, for jeg er her altså stadig, selvom jeg ikke har fået skrevet de seneste par dage. Men efter mit indlæg om wallhangers i sidste uge kriblede det i fingrene og jeg måtte selv ud og købe en væv og lidt forskelligt garn.

Jeg var på shopping i Panduro (desværre ikke sponsoreret), hvor jeg købte denne væv og det grå “puffede” er denne filt jeg har brugt. Desuden har jeg brugt noget zpagetti-, uld- og bomuldsgarn jeg havde i gemmerne.

Dette er mit andet tæppe, så det er altså ret let at komme i gang med og få noget pænt og brugbart ud af det. Se f.eks. denne DIY, hvor det er  forklaret hvordan man starter, slutter og nogle af teknikkerne bl.a. rya “duskene”.
Jeg kan varmt anbefale jeg er kaste jer ud i det – det er sjovt og man ser hurtigt resultater.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Karina Viki
    18. juli 2014 at 17:40

    Så fin 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!