AYTM

If you don’t know AYTM then stop and watch. It is a new danish interior brand you definitely need to keep an eye on.
They are spot on the new trend with their collection in dark colors, shiny brass and heavy velvet. Styled together it gives a very extravagant look, which is the next thing according to the PEJ Group, and they are trend forecasters, so it’s good to know what they say. 😉
But with the simple lines, the products still have the nordic DNA, that fit into most homes.

Some of my favourites are the mirror mobile showed above, the trays in many shapes and finally the round vase with a brass ring. A must have for the coming spring and summer and all the flowers.
And by the way AYTM is pronounced like “item”, it took me a while to figure that out.

Hvis du endnu ikke kender AYTM, så kig med her. Det er en nyt dansk interiør brand, der satser stort med en bred vifte af produkter.
De er spot on trenden med de mørke farver, den skinnende messing og den tunge velour, ting der giver et virkelig classy og ekstravagant look. Til Northmodern messen hørte jeg et foredrag, som PEJ gruppen holdt. Hvis du ikke kender dem, kan de vist bedst beskrives som trendforskere. Udover at holde foredrag, laver de bl.a. bøger og farverprøver for hvad de tror, bliver trendsene for de næste sæsoner. Et af deres buzz ord, var netop ekstravagant og det her med, at vi går væk fra det hvide og minimalistiske og kommer til at bruge flere farver og slå os mere løs.
Og det må man sige AYTM rammer. Men de holder sig stadigvæk til de simple linier og uden alle mulige krummelurer, der gør at det stadig væk passer til den skandinaviske stil.

Mine personlige favoritter er spejl-uroen, der ses ovenfor, deres bakker i sjove former og ikke mindst den runde glas vase med messing kant. Den er et must have til alle forårets og sommerens buketter.
Og som en sjov lille note, kan jeg afsløre at AYTM udtales som “item”. Det tog mig lidt tid at regne ud.

The post contains affilate links.
Photos AYTM, photographer Christian B. Yellows studio and stylist Lene Rønfeldt.


Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!