Årets plante – Eucalyptus


Local Milk

I 2014 voksede og spredte plantetrenden sig til de fleste og det var især pilea, monstrea, sukkulenter og kaktusser, som vi så. Det fortsætter med garanti, men jeg tror på at den nye hotte plante bliver eucalyptus.
De blev i stor stil brugt til dekoration på Northmodern messen og det er jo i hvert fald ét tegn. Men derudover passer farven også rigtig godt til de støvede farver på vægge og tilbehør, der kommer frem.

Eucalyptus ser man faktisk typist som træer, men de skal jo starte et sted og derfor kan man også købe dem som plante i potte – og selvfølgelig afskåret grene. Og de fungerer også rigtig godt som styling accessorie til et instagram billede. 😉


1 // 2 // 3 // 4

Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Line Holm
  27. januar 2015 at 22:34

  Åh, det er altså morsomt hvordan en plante kan blive så “trendy”. Men jeg må nu give dig ret – det er en ret flot og cool plante, som pynter godt i hjemmet. Tak for inspirationen!

 • Svar
  Line
  15. februar 2015 at 19:54

  Jeg er helt vild med Eucalyptus planten, men hvor kan den købes? Har ledt og ledt men uden held. Har været hos diverse blomsterforhandlere men ingen har forhandlet Eucalyptus.

  • Svar
   KreaVilla
   20. februar 2015 at 23:52

   Det kommer jo nok lidt an på hvor du bor. 🙂
   Jeg har købt min i en blomsterbutik i Spinderiet.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!