Home tour: 60’s townhouse


A lot of the home tours I have been showing is from old apartments that have many decorative details. You might think that it easy to make the apartments look stylish and cool because of their style and history, but today I have found a home with a different style and yet still stylish.

See more stylish home tours!

It is a 60’s townhouse, and a lot of the original details is preserved; the kitchen, bathroom, staircase and the classic cabinets. Also notice the floors in the kitchen, hallway and bathroom, I don’t think they are original, but they are really cool and is a good fit for the house.

En del af de hjem jeg viser, er fra ældre lejligheder med masser af charme og dekorative detaljer. Så man kan måske få det indtryk, at man skal have en lejlighed, der er 100 år+, med høje paneler og en brændeovn i hjørnet for at fange den rette stil.

Se flere flotte home tours her!

Men se bare dette rækkehus fra 60’erne! En del af de originale detaljer og rum er bevaret; som køkkenet, badeværelset, den flotte trappe til første sal og de klassiske indbygget skabe.
Jeg syntes det er et rigtig godt eksempel på at man ikke bare skal renovere og udskifte alt med nyt. Netop de velbevaret detaljer giver huset en sjæl og historie, også selv om det “bare” er fra 60’erne. Desuden er jeg ret vild med gulvet i køkken, bad og entréen. Jeg er ikke sikker på at det er originalt, men det passer rigtig godt ind syntes jeg.

Source: Stadshem

Se flere flotte home tours!

Gem

Læs også

4 kommentarer

 • Svar
  Mette / chaoticharmony.dk
  15. marts 2016 at 10:07

  Jeg er fuldstændig forelsket i det her hjem! Hvor er det bare originalt og autentisk 🙂
  Kæmpe thumbs up herfra!

 • Svar
  Spring wish list | Elsa Billgren
  12. marts 2017 at 7:42

  […] En Pialampa, till sovrummet tänkte jag […]

 • Svar
  Susan Salomonsson
  11. januar 2018 at 8:20

  Hej!
  Blir så inspirerad av ditt vackra hem, skåpet bredvid soffan, var finner man det?

  Med vänlig hälsning
  Susan

  • Svar
   Christina / Kreavilla
   11. januar 2018 at 13:05

   1000 tak. Det er ikke mit hjem, desværre så jeg ved ikke hvor skabet er fra.

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!