Home tour: Grå med messing detaljer


Jeg drømmer selv om et køkken, som der er i denne lejlighed; grå låger, marmorbordplade, hvide fliser, messing detaljer og et rundt spisebord. “Et af dem, tak!” Så disse billeder pirker til drømmen, som der heldigvis er ved at forme sig til en reel plan. Engang var alt man så hvide køkkener, men i indretningen vinder grå jo rigtig meget frem. I forbindelse med min uddannelse som indretningskonsulent, beskæftiger jeg mig en del med køkkener for tiden, og grå låger er faktisk ved at blive standard sortiment hos en del firmaer.

Udover køkkenet, syntes jeg også kontorpladsen i soveværelset er værd at bemærke. Soveværelset er ret småt (se plantegning nederst) og selvom, der godt nok ikke er så meget plads omkring sengen, så er der blevet plads til både kommode, reol og et skrivebord. Det er en rigtig god udnyttelse.

Den sidste ting, som er en rigtig god detalje ved denne lejlighed er skabsgangen. Når man kigger billederne igennem, lægger du måske ikke så meget mærke til det. Men ved at have samlet en masse skabsplads her, undgår man skabe i f.eks. soveværelset.

Kilde: Fantastic Frank

vastmannagatan6a
vastmannagatan7
vastmannagatan9a
vastmannagatan10
vastmannagatan12a
vastmannagatan15
vastmannagatan17a
vastmannagatan19
Gem

Gem

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Nadia Kaplan
  13. november 2016 at 16:33

  Det er rigtig smart med skabsplads i gangen og super fint med grå låger, det spiller ret godt til det hvide 🙂
  Håber du får en dejlig søndag 🙂

 • Svar
  Karina Korsemann
  5. januar 2019 at 8:11

  Hej
  Jeg faldt over billedet med det smukke køkken med de grå låger. Ved du hvor det er fra?
  Mvh. Karina

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!